Tagság előnyei

Tagság előnyei

Tagság előnyei

A Magyar Franchise Szövetség mint érdekképviseleti szervezet alapvelő feladatának tartja többek között a vállalkozók, valamint a franchise-ban hálózatot indítani kívánó magánszemélyek és szervezetek tájékoztatását, ismereteik bővítését. A napjainkban tapasztalható, a franchise hálózatok irányában megnyilvánuló egyre növekvő érdeklődés mindenképpen indokolja, hogy mind a hálózatok, mind pedig az átvevők minél pontosabb képet kapjanak a szektorról, ezáltal sokkal sikeresebben irányíthassák üzletüket.

Az ismeretbővítés egyik alapvető formáit jelentik a Magyar Franchise Szövetség által indított különböző szakmai képzések.

Az oktató programok két meghatározó témakörre épülnek. Az egyik a vállalkozó szempontjából vizsgálja a franchise-t, aki szeretne egy már jól működő hálózat tagjaként egy franchise egységet működtetni. A másik azon hálózatok számára ad mélyebb betekintést, amelyek már néhány egységet sikeresen működtetnek és keresik a növekedés, hálózatfejlesztés útját. Ezen belül kapnának bővebb tájékoztatást arról, hogyan kereshetnek új átvevő-partnereket, hogyan köthetnek mindkét fél számára előnyös szerződést, illetve a már meglévő partnereiket miként tudják a hálózatban tartani.

Szövetség tagja lehet bármely, a franchise szakma területén működő szervezet, (gazdasági társaság), egyéni cég, illetve vállalkozó, intézet, intézmény, amely (aki) vállalkozási tevékenységet végez, a Szövetség alapszabályát és a Franchising Európai Etikai Kódexet magára nézve kötelező érvénnyel elfogadja, a tagdíj fizetését vállalja.
A Magyar Franchise Szövetség tagjai között megtalálhatóak az induló hálózatoktól kezdve a legsikeresebb franchise rendszerek hazánkban.

A franchise etikai normák vállalása

A Magyar Franchise Szövetség rendes tagjává csak az a hálózat válhat, amely bejegyzett márkanévvel rendelkezik, a know-how-ja titkos, azonosított, értékkel bíró, betartja a Franchise Etikai Kódexet, értékeli és elismeri a franchise átvevőit.

Szakmai közösség

A Magyar Franchise Szövetség számos franchise hálózatot tömörít, köztük hazánk legismertebb, legfejlettebb rendszereit. Ezt a felhatalmazott tudást a Szövetség tagjai, az induló hálózatok, az átvevők, valamint az egész hazai franchise gazdaság szolgálatába állítja.

Aktív szervezet

A Magyar Franchise Szövetség minden tagját képviseli hazai és nemzetközi fórumokon. Szakmai előadásokat, rendezvényeket szervez, melyeken keresztül megismerteti és népszerűsíti a franchise gazdaság, kereskedelmi és jogi összefüggéseit. Intenzív lobbi-tevékenységet folytat kormányzati- és döntéshozói szerveknél. Megismerteti és fejleszti a Franchise Etikai Kódexet.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu