Tagság előnyei

Tagság előnyei

Tagság előnyei

A Magyar Franchise Szövetség mint érdekképviseleti szervezet alapvelő feladatának tartja többek között a vállalkozók, valamint a franchise-ban hálózatot indítani kívánó magánszemélyek és szervezetek tájékoztatását, ismereteik bővítését. A napjainkban tapasztalható, a franchise hálózatok irányában megnyilvánuló egyre növekvő érdeklődés mindenképpen indokolja, hogy mind a hálózatok, mind pedig az átvevők minél pontosabb képet kapjanak a szektorról, ezáltal sokkal sikeresebben irányíthassák üzletüket.

Az ismeretbővítés egyik alapvető formáit jelentik a Magyar Franchise Szövetség által indított különböző szakmai képzések.

Az oktató programok két meghatározó témakörre épülnek. Az egyik a vállalkozó szempontjából vizsgálja a franchise-t, aki szeretne egy már jól működő hálózat tagjaként egy franchise egységet működtetni. A másik azon hálózatok számára ad mélyebb betekintést, amelyek már néhány egységet sikeresen működtetnek és keresik a növekedés, hálózatfejlesztés útját. Ezen belül kapnának bővebb tájékoztatást arról, hogyan kereshetnek új átvevő-partnereket, hogyan köthetnek mindkét fél számára előnyös szerződést, illetve a már meglévő partnereiket miként tudják a hálózatban tartani.

Szövetség tagja lehet bármely, a franchise szakma területén működő szervezet, (gazdasági társaság), egyéni cég, illetve vállalkozó, intézet, intézmény, amely (aki) vállalkozási tevékenységet végez, a Szövetség alapszabályát és a Franchising Európai Etikai Kódexet magára nézve kötelező érvénnyel elfogadja, a tagdíj fizetését vállalja.
A Magyar Franchise Szövetség tagjai között megtalálhatóak az induló hálózatoktól kezdve a legsikeresebb franchise rendszerek hazánkban.

A franchise etikai normák vállalása

A Magyar Franchise Szövetség rendes tagjává csak az a hálózat válhat, amely bejegyzett márkanévvel rendelkezik, a know-how-ja titkos, azonosított, értékkel bíró, betartja a Franchise Etikai Kódexet, értékeli és elismeri a franchise átvevőit.

Szakmai közösség

A Magyar Franchise Szövetség számos franchise hálózatot tömörít, köztük hazánk legismertebb, legfejlettebb rendszereit. Ezt a felhatalmazott tudást a Szövetség tagjai, az induló hálózatok, az átvevők, valamint az egész hazai franchise gazdaság szolgálatába állítja.

Aktív szervezet

A Magyar Franchise Szövetség minden tagját képviseli hazai és nemzetközi fórumokon. Szakmai előadásokat, rendezvényeket szervez, melyeken keresztül megismerteti és népszerűsíti a franchise gazdaság, kereskedelmi és jogi összefüggéseit. Intenzív lobbi-tevékenységet folytat kormányzati- és döntéshozói szerveknél. Megismerteti és fejleszti a Franchise Etikai Kódexet.

Cikkek

Az online és az offline ötvözete franchise-ban

A Mr Jeff egy áttörő technológiát alkalmazó mosodai franchise, amely gördülékeny, 48 órán belüli felvételt és házhoz szállítást kínáló applikáció alapú szolgáltatásával több mint 40 országban modernizálja

2021. évi Franchise Díjak pályázati kiírása

Újra kiírásra kerülnek a Magyar Franchise Szövetség pályázatai franchise rendszergazdáknak, illetve átvevőknek. Pályázzon a Magyar Franchise Szövetség díjaira, vagy indítsa el valamely kiemelkedő franchise partnerét

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu