Tanácsadás

Tanácsadás

Tanácsadás

Szabályzat a Magyar Franchise Szövetség tanácsadói tevékenységének díjazásáról

A Magyar Franchise Szövetség Titkársága a tanácsadásért hozzáforduló ügyfelek részére, az alábbi díjszabás szerint nyújt tanácsadói szolgáltatást.

Első alkalommal a tanácsadás fél óra erejéig DÍJMENTES. Ezen túlmenően:

I.

Amennyiben a tanácsadási igény a franchise általános helyzetét, illetve a Szövetségről szóló tájékoztatást érinti, úgy a tanácsadás első fél órája: INGYENES.

II.

Az ezt meghaladó időt igénybevevő, valamint ettől eltérő témájú tanácsadói szolgáltatás díja aszerint alakul, hogy a tanácsadást igénybevevő tagja-e a Magyar Franchise Szövetségnek, vagy sem.

Tag esetében, ha a tanácsadási igény a Franchising Európai Etikai Kódexében foglaltak értelmezésére irányul a tanácsadás: INGYENES.

Ha a tanácsadási igény témája a fent meghatározottakon túlterjeszkedik a tanácsadási díj: 25.000,- Ft+Áfa/óra

Nem tag esetében az 1. pont szerinti információt meghaladó tanácsadási díj: 30.000,- Ft+Áfa/óra

III.

A Magyar Franchise Szövetség Titkársága jogosult arra, hogy a tanácsadói szolgáltatást igénybevevő részére szakmai cég igénybevételét javasolja.

IV.

A tanácsadói díj megfizetése az igénybevétel igazolását követően számla ellenében, készpénzben vagy a Szövetség számlájára történő átutalással történik.

Jóváhagyva: a Magyar Franchise Szövetség Elnökségének 2001. március 26-i határozatával

MFSZ tag nem tag
A franchise általános helyzete, Szövetségről szóló tájékoztatás esetén az első 30 perc ingyenes ingyenes
Etikai Kódexben foglaltak értelmezése ingyenes 30.000,- Ft+Áfa/óra
Ezeket meghaladó téma esetén 25.000,- Ft+Áfa/óra 30.000,- Ft+Áfa/óra

Cikkek

Az online és az offline ötvözete franchise-ban

A Mr Jeff egy áttörő technológiát alkalmazó mosodai franchise, amely gördülékeny, 48 órán belüli felvételt és házhoz szállítást kínáló applikáció alapú szolgáltatásával több mint 40 országban modernizálja

2021. évi Franchise Díjak pályázati kiírása

Újra kiírásra kerülnek a Magyar Franchise Szövetség pályázatai franchise rendszergazdáknak, illetve átvevőknek. Pályázzon a Magyar Franchise Szövetség díjaira, vagy indítsa el valamely kiemelkedő franchise partnerét

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu