Mastermind rendezvényt szervez a Franchise Szövetség

Mastermind rendezvényt szervez a Franchise Szövetség

Mastermind rendezvényt szervez a Franchise Szövetség

Sokszor az embernek vezetőként rengeteg új ötlete, vagy akár kérdése merülhet fel. Előfordulhat, hogy teljesen új helyzetbe kerül a cég, új kihívásokkal találkozik, ilyenkor más cégek tapasztalata ugyanazon területen hatalmas segítséget jelenthet.

Gyakran a legjobb megoldási alternatívák nem cégen belül, hanem kívülről jönnek, olyan emberektől, akik teljesen más szemszögből tudják megnézni az adott problémát, szituációt.

Pontosan, ezért hoztuk létre a Franchise Mastermindot, ahol hasonló kihívásokkal küzdő hálózatokat várunk, akik közel azonos mérettel működnek, ám mégis más szektorból jönnek, más háttérrel rendelkeznek.

A célunk az, hogy a felgyülemlett hatalmas hazai franchise tapasztalatot megosszuk egymás között és mindenkinek a cége tudjon fejlődni, hatékonyabban működni.

Az első Franchise Mastermind 7-9 fő részvételével fog elindulni és két moderátorral, Dr. Mandel Katalin a szövetség főtitkára, illetve Dr. Kupai Mihály a BENU Gyógyszertár franchise igazgatójával.

A csoportokba kizárólag vezetőket várunk, akik hisznek a tapasztalatmegosztásban, és szívesen segítenének és tanulnának más hálózatoktól.

A Franchise Mastermind témája:

  • Franchise hálózatok életciklusai, mi kell a sikeres induláshoz?
  • Mire kell számítanunk akkor, ha sikeres hálózatot kezdünk el építeni?
  • A fejlődés további szakaszai: Hogyan növekedjünk sikeresen? Mire ügyeljünk?
  • Az átvevők hálózatban tartása.

Emellett minden résztvevő hozhat témákat, melyeket átbeszélhet a többiekkel és közösen megoldást találhatnak rá.

Témavezetők: dr. Mandel Katalin és dr. Kupai Mihály

Időpont: június 5. 10:00-13:00

Helyszín: a Magyar Franchise Szövetség irodája, 1027 Budapest Margit krt 64/b

Részvételi díj: 24.900+áfa/fő

Franchise Szövetségi tagok számára: 14.900+áfa/fő

Regisztráció

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu