Regisztráljon kedvezményesen a Business Fest-re!

Regisztráljon kedvezményesen a Business Fest-re!

Regisztráljon kedvezményesen a Business Fest-re!

Közeleg a BUSINESS FEST 2024, ahol az üzleti élet legjava vonul fel!

Az üzleti életnek pedig fontos része az e-kereskedelem, ezért idén is megrendezésre kerül a Business Fest-en belül az Ecommerce Fest is!  Egy esemény, amely összehozza az e-kereskedelemben érdekelt nagyvállalatokat, gyártó cégeket, e-kereskedelemben fontos szolgáltatókat az üzleti szféra további szereplőivel.

Az Ecommerce Fest színpadon a Magyar Franchise Szövetség tagjai is helyet kapnak. 13:20 órai kezdettel kerekasztal beszélgetésre kerül sor “Hálózatépítés, franchise rendszerek. Milyen változásokat hoz a digitális értékesítés a franchise hálózatoknál?” témában, amely beszélgetés moderátora dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára lesz.

Az e-kereskedelem napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területe, és mi a Business Fest keretén belül külön színpadot és szakmai kiállítókat állítunk fel, hogy mélyebben megértsük ennek a szektorának a jelentőségét és lehetőségeit!

A Business Fest-en az Ecommerce Fest eseménye mellett a HR Fest, IT Fest, Sales Fest és a Business Builders színpadokon tudnak az e-kereskedelmi területet érintő témák kiteljesedni.

 

Dátum: 2024. június 13.

Helyszín: Millenáris, Budapest

1 nap | 5 esemény | 10+ színpad | 20+ szakmai szekció | 6000+ résztvevő

Business Fest belépő a nap összes eseményére érvényes, melyhez a Franchise Szövetség tagjai számára most egy egyedi, 50%-os kedvezménykódot adunk!

Beváltás helye: https://businessfest.hu/#jegyek

A kuponkódért írj az info@franchise.hu-ra.

Fontos: a kuponkódot május 30-án éjfélig be kell váltani!

A teltház kihirdetése után nincs lehetőség jegyvásárlásra.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu