A Fornetti Európa legjobb franchise hálózata díjban részesült

A Fornetti Európa legjobb franchise hálózata díjban részesült

A Fornetti Európa legjobb franchise hálózata díjban részesült

Az Európai Franchise Szövetség (EFF) idén második alkalommal hirdette meg Európai Franchise Díj pályázatát, amelyen számos Európai franchise hálózat mérettette meg magát. 

Hét kategóriából 5 magyar hálózat is bekerült a döntősök közé, ami Magyarország, valamint a hazai hálózatok méretéhez képest is kiemelkedő eredmény.

  • Franchisor of the Year kategóriában a Fornetti
  • European Hall of Fame kategóriában – Kühne Kata, Otthon Centrum
  • Special Award for Services to Franchising kategóriában a BENU Gyógyszertár
  • Emerging Franchise Brand kategóriában a Stilianos babauszoda
  • International Brand – Duna House

A díjátadó gálára szeptember 21-én került sor Brüsszelben. Az 5 fős szakértői zsűri 7 kategóriában várta 12 európai ország szövetségei által 2022-ben díjazott és delegált franchise hálózatokat és átvevőket. A szakmai zsűri által odaítélt díjat impozáns ünnepségen, Brüsszelben adták át a cég képviselőinek.

A legnagyobb verseny a “Franchisor of the Year” kategóriában volt, mivel 11 döntős cég közül, erős nemzetközi mezőny ellenére a Fornetti Group került ki győztesen.

 A díjátadón a cég nevében Martin Udvarev, a Fornetti Románia ügyvezető igazgatója vette át a kitüntető címet, mellette dr Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, illetve Kühne Kata, Hall of Fame finalist

A Fornetti termékei jelenleg 17 európai országban érhetőek el, és naponta egymillió ember vásárol a kínálatból. A cég vezérigazgatója jelentős fegyverténynek könyveli el az elismerést, amely azt bizonyítja, hogy a régió pékipari piacát több éve magabiztosan vezető, kecskeméti központtal működő vállalat minden gazdasági nehézség ellenére állja a sarat, innovációi révén pedig folyamatos fejlődésben van. A Fornetti mögött az ezüst érmet a Spar, a 3 helyezést pedig a Revive franchise hálózatok érték el.

A Fornetti Group Magyarországon kívül Romániában és Bulgáriában működtet telephelyet; összesen több mint 1200 munkavállaló dolgozik a cég kötelékében. A franchise-hálózatban dolgozók száma azonban meghaladja a 15 ezret, így a vállalatot jelentős munkáltatóként tartják számon a nemzetközi összehasonlításokban is.
A cég termékeit jelenleg Európa 17 országában találjuk meg, és naponta egymillió ember választ a vállalat kínálatából. A több mint 200 féle pékipari terméket felmutató szortiment Európa-szerte 3500 értékesítési ponton érthető el, de a cég egyre nagyobb teret hódít a retail és a HoReCa üzletágban is.

A ‘Hírességek csarnoka’ nemzetközi mezőnyének döntőseként az Otthon Centrum ügyvezetője, Kühne Kata oklevelet vehetett át. Ezzel a kategóriával azokat a kiemelkedő személyiségeket ismeri el az EFF zsűrije, akik hosszú időn át a legtöbbet tették a franchise üzleti közösségért, franchise rendszerükért, magas színvonalon képviselik annak értékeit.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu