A Novopayment innovatív pénzügyi megoldásokat kínál a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára

A Novopayment innovatív pénzügyi megoldásokat kínál a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára

A Novopayment innovatív pénzügyi megoldásokat kínál a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára

A Novopayment társult tagként csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez. 

A Novopayment innovatív pénzügyi megoldásokat biztosít vállalkozásod számára. Szolgáltatásaik között a modern elektronikus fizetési módokat és a legnépszerűbb kártyás fizetési megoldásokat is megtalálod! Gyors POS termináljaikkal megkönnyítik a készpénzmentes fizetést üzleted számára.

A Novopayment ügyfelei számára nincsen hűségidő, sem rejtett költségek. Egyedi ajánlatukkal megkeresik az üzletedhez leginkább passzoló modern fizetési lehetőségeket, amivel teljes mértékben kiszolgálhatod vásárlóid igényeit. Bármilyen problémád merül fel, nem kell tartanod attól, hogy napokon át nem kapsz visszajelzést. Ügyfélszolgálatuk 0-24 elérhető, és legkésőbb 24 órán belül megoldja a bankkártyás fizetési rendszerrel kapcsolatos fennakadásokat.

A Novopayment bankkártyás és elektronikus fizetési módok megbízható, rugalmas rendszereket biztosítanak minden cég számára. Ismerd meg jobban a cég szolgáltatásait:

Hozd ki a legtöbbet vállalkozásodból a Novopayment bankfüggetlen, biztonságos POS termináljaival és a hozzájuk kapcsolódó plusz szolgáltatásokból! Fogadd könnyedén ügyfeleid SZÉP és EP kártyás fizetéseit!

A cég dinamikus valutaváltásának köszönhetően nemcsak a legelterjedtebb betéti és hitelkártyákkal tudnak vevőid fizetni, hanem több mint 90 pénznemben fogadhatod vásárlásaikat, és 23 különböző valutában tudsz majd pénzt is visszatéríteni. Minél gyorsabb és biztonságosabb üzletedben a fizetés folyamata, annál nagyobb hajlandósággal vásárolnak majd Tőled a fogyasztóid.

A Novopayment POS termináljaival és online fizetési módjaival ezt mind könnyen elérheted!

További információ és ajánlatkérés: https://novopayment.hu/hu/bankfuggetlen-pos-terminal.

Partneri együttműködések kapcsán, vagy felmerülő kérdéseiddel keresd Nógrádi Attilát, a cég Üzletfejlesztési Manager-ét az alábbi elérhetőségek egyikén.

attila.nogradi@novopayment.hu
+36 30 901 3757

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu