Bemutatkozik a Novopayment – a készpénzmentes fizetések szakértője

Bemutatkozik a Novopayment – a készpénzmentes fizetések szakértője

Bemutatkozik a Novopayment – a készpénzmentes fizetések szakértője

Társult tagként csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez a Novopayment Kft.

A kártyás fizetés ma már szinte minden hazai üzletben elérhető, de ritkán beszélünk annak minőségéről, sebességéről, az azt támogató rendszerekről. A Novopayment azon dolgozik, hogy a leghatékonyabban támogassa szolgáltatásaival ügyfelei kényelmét és hatékony értékesítését.

A Novopayment sokéves piaci jelenlétével jelenleg több, mint 16.000 aktív szolgáltatást üzemeltet országszerte, innovatív és páratlan kereskedői és pénzügyi szolgáltatásokat kínálva.

Sikeresen működnek együtt Európa legnagyobb fizetési szolgáltatóival. Saját és partnereik megoldásait külön, vagy akár kombinálva biztosítják, hogy bizonyosan minden üzletnek a legmegfelelőbb szolgáltatást tudják kínálni.
A legnépszerűbb kasszarendszerekkel integrált megoldást biztosítanak (ECR integráció, több, mint 26 elérhető integrátor, melyet folyamatosan bővítenek). Egyedi integrációs megoldások megvalósításában is segédkeznek.
Legyen szó nagy- vagy kisméretű kereskedelmi, gasztronómiai, szállodai, szolgáltató vagy más iparágban tevékenykedő vállalatról, a Novopayment rendelkezik  megfelelő terminállal és ideális készpénzmentes fizetési megoldással.

A Novopayment segítségével megtalálhatja a webáruházához legmegfelelőbb fizetési megoldást is, vállalkozása méretétől függetlenül. Elfogadást biztosítanak a legelterjedtebb hitel- és betéti kártyák, valamint minden típus SZÉP és egészségpénztári kártya számára, így az ügyfelek mindig a kívánságuknak megfelelő kártyával fizethetnek. Ez az ügyfélelégedettség mellett az impulzusvásárlások számát is növeli.

A Novopayment által biztosított POS terminál üzemben tartása és rendelkezésre állása is a Novopayment szolgáltatásainak részét képezi, ezért különösen figyelnek arra, hogy modern készülékeket biztosítsanak és szolgáltatásuk teljesen zavartalan legyen.

További információ:

Nógrádi Attila
+36 30 901 3757
attila.nogradi@novopayment.hu

https://novopayment.hu/hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu