A VéleményGuru is csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

A VéleményGuru is csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

A VéleményGuru is csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

Társult tagként csatlakozott a Szövetséghez a VéleményGuru, mely egy innovatív, multiplatformos online véleménygyűjtő és -kezelő  alkalmazás. A múlt héten tartott tisztújító közgyűlésen dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára bemutatta mint új tagot, és kiemelte a szoftver különleges előnyeit a franchise hálózatok számára.

A VéleményGuru szoftver egy új, innovatív internetes marketing alkalmazás, amely segíti a franchise hálózatokat és átvevőiket abban, hogy elkerüljék a negatív véleményeket, értékeléseket a Google-on, a Facebook-on valamint még további 20+ cégértékelő platformon. Az alkalmazás segítségével automatizált módon szerezhetnek 4 és 5 csillagos értékeléseket, így növelve a márkájuk, termékeik és szolgáltatásaik iránti bizalmat és hitelességet.

a képen (b-j): Ungi Kálmán, a VéleményGuru értékesítési vezetője,
Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára és Mezősi Tamás, a VéleményGuru ügyvezetője

Mit kínál a VéleményGuru?

Online Reputáció Menedzsment: A VéleményGuru lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy kizárólag a 4-5 csillagos véleményeket publikálják a legnépszerűbb online platformokon, mint például a Google, Facebook, Booking.com, Tripadvisor, vagy a Trustpilot. A vásárlói panaszokat a szoftver belső kommunikációs felületén tudjuk rendezni vásárlónkkal, az nem kerül publikálásra a véleményező oldalakon, így biztosítva az ügyfelek elégedettségét és a vállalkozás jó hírnevének, márkaértékének megőrzését.

Automatizált Véleménykérések: Az alkalmazásból automatikusan és díjmentesen küldhetünk véleménykéréseket vásárlóinknak emailben, SMS-ben vagy Whatsapp üzenetben, emellett az üzletben QR kód beolvasásával vagy felprogramozott VéleményGuru NFC kártyákkal is növelhetjük pozitív értékeléseink számát.

Közösségi Média Integráció: A pozitív véleményeket egy kattintással megoszthatják a közösségi média felületeiken, növelve ezzel a vállalkozásuk online láthatóságát és hitelességét.

Elemzés: A VéleményGuru lehetőséget nyújt az összes franchise üzletről beérkező vélemény egyetlen felületen történő monitorozására és megválaszolására. A VéleményGuru ügyfelei könnyedén követhetik és kezelhetik vásárlóik visszajelzéseit, így javítva az ügyfél-elégedettséget és a vásárlói lojalitást.

ChatGPT Támogatás: A szoftver integrálja a ChatGPT technológiát, amely segít a visszajelzésekre adott válaszok megírásában, biztosítva a gyors és professzionális kommunikációt, valamint a lehető legjobb helyezéseket a Google-ban.

Kimagasló ár-érték arány: A VéleményGuru célja, hogy olyan reputáció menedzsment megoldást kínáljon ügyfeleinek, amely optimálisan illeszkedik vállalkozásukhoz és költségvetésükhöz, ezért szolgáltatásuk már akár napi egy kávé áráért elérhető.

Exkluzív ajánlat a Franchise Szövetség tagjainak: ingyenes próbahónap

A közgyűlésen Főtitkár Asszony bemutatta Mezősi Tamást, a VéleményGuru ügyvezetőjét, aki különleges ajánlatot tett: a június hónapban a https://velemenyguru.hu/franchise oldalon jelentkező Franchise Szövetségi tagoknak egy hónapos, ingyenes lehetőséget kínál a szoftver kipróbálására.

A VéleményGuru segítségével a hazai franchise hálózatok hatékonyabban építhetik és kezelhetik online reputációjukat, ezzel támogatva üzleti céljaikat és franchise partnereiket egyaránt.

Felmerülő kérdésükkel, vagy további információért forduljanak Mezősi Tamáshoz, a VéleményGuru-t üzemeltető DIGICOMM Digital Marketing Kft. ügyvezetőjéhez az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email: tamas.mezosi@velemenyguru.hu

Mobil: +36-70-421-6867

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu