Szépségszalon hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Szépségszalon hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Szépségszalon hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Napjainkban a lézeres szőrtelenítés a 3. legelterjedtebb esztétikai beavatkozás típus a világon. Magyarországon még messze nincs hagyománya ennek a modern eljárásnak, de évről évre egyre többen nyitnak ezirányba. 

A lézeres szőrtelenítés az utóbbi években forradalmi fejlődésen ment át. A legújabb technológiát alkalmazó Dióda-lézeres géppel bármilyen bőrtípust biztonsággal és hatékonyan lehet kezelni. A lézeres szőrtelenítés technológia lényege, hogy adott szőrszálon át a szőrtüszőt közel 70 Celsius fokra hevítik fel, miközben annak környezete nem károsodik. 

A 2019 őszén alapított EverDerm Laser Center a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistája. A hálózat Budapest szívében működő mintaegységében naponta akár 20-30 embernek nyújtanak exkluzív környezetben fájdalommentes szőrtelenítési megoldást.

Az EverDerm Laser Centerben kezelést végző kozmetikus szakemberek több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Minden kezelést konzultáció előz meg, amely folyamán a kezelők felmérik a vendégek céljait, általános egészségi állapotát, szőrápolási rutinját, illetve bőrük fototípusát. Mindez fontos ahhoz, hogy a lehető legnagyobb biztonsággal lehessen elkezdeni a kezeléseket, illetve azok eredményesek is legyenek.


Slamovits Tibor és Slamovits-Horváth Bea az EverDerm Laser Center alapítói

Az EverDerm koncepció professzionális háttérrel, barátságos és exkluzív környezetben teszi mindenki számára elérhetővé a vágyott simaságot.

Egy alkalommal nem lehet minden szőrszálat megkezelni, átlagosan a szőrtelenség eléréséhez 7-10 kezelésre van szükség. A hálózat szolgáltatásait hölgyek és urak egyaránt igénybe vehetik.

A megkezelt területeken elpusztult szőrtüszőkből, már soha többé nem nő ki szőr. Ellenben az évek alatt új szőrtüszők keletkezhetnek a bőrben. Az EverDerm Laser Center ezek kiküszöbölésére éves fenntartó kezeléseket javasol.

Az EverDerm hálózat elsősorban vidéki városokban keres franchise partnereket. A hálózat Magyarországon 10-12 szépségszalon megnyitását tervezi, illetve a környező országokban való terjeszkedés is rövidtávú céljai között szerepel. Minden esetben a franchise partner a beruházó, és a szépségszalon megnyitását követően, mint üzemeltető betartva a franchise központ előírásait elkötelezett hazai szépségipar színvonalának emelésében.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu