Szépségszalon hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Szépségszalon hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Szépségszalon hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Napjainkban a lézeres szőrtelenítés a 3. legelterjedtebb esztétikai beavatkozás típus a világon. Magyarországon még messze nincs hagyománya ennek a modern eljárásnak, de évről évre egyre többen nyitnak ezirányba. 

A lézeres szőrtelenítés az utóbbi években forradalmi fejlődésen ment át. A legújabb technológiát alkalmazó Dióda-lézeres géppel bármilyen bőrtípust biztonsággal és hatékonyan lehet kezelni. A lézeres szőrtelenítés technológia lényege, hogy adott szőrszálon át a szőrtüszőt közel 70 Celsius fokra hevítik fel, miközben annak környezete nem károsodik. 

A 2019 őszén alapított EverDerm Laser Center a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistája. A hálózat Budapest szívében működő mintaegységében naponta akár 20-30 embernek nyújtanak exkluzív környezetben fájdalommentes szőrtelenítési megoldást.

Az EverDerm Laser Centerben kezelést végző kozmetikus szakemberek több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Minden kezelést konzultáció előz meg, amely folyamán a kezelők felmérik a vendégek céljait, általános egészségi állapotát, szőrápolási rutinját, illetve bőrük fototípusát. Mindez fontos ahhoz, hogy a lehető legnagyobb biztonsággal lehessen elkezdeni a kezeléseket, illetve azok eredményesek is legyenek.


Slamovits Tibor és Slamovits-Horváth Bea az EverDerm Laser Center alapítói

Az EverDerm koncepció professzionális háttérrel, barátságos és exkluzív környezetben teszi mindenki számára elérhetővé a vágyott simaságot.

Egy alkalommal nem lehet minden szőrszálat megkezelni, átlagosan a szőrtelenség eléréséhez 7-10 kezelésre van szükség. A hálózat szolgáltatásait hölgyek és urak egyaránt igénybe vehetik.

A megkezelt területeken elpusztult szőrtüszőkből, már soha többé nem nő ki szőr. Ellenben az évek alatt új szőrtüszők keletkezhetnek a bőrben. Az EverDerm Laser Center ezek kiküszöbölésére éves fenntartó kezeléseket javasol.

Az EverDerm hálózat elsősorban vidéki városokban keres franchise partnereket. A hálózat Magyarországon 10-12 szépségszalon megnyitását tervezi, illetve a környező országokban való terjeszkedés is rövidtávú céljai között szerepel. Minden esetben a franchise partner a beruházó, és a szépségszalon megnyitását követően, mint üzemeltető betartva a franchise központ előírásait elkötelezett hazai szépségipar színvonalának emelésében.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu