Nagy sikerrel zárult a második Budapesti Franchise Börze

Nagy sikerrel zárult a második Budapesti Franchise Börze

Nagy sikerrel zárult a második Budapesti Franchise Börze

Második alkalommal rendezte meg a Magyar Franchise Szövetség a Franchise Börzét. A vállalkozásokról vállalkozóknak szóló egy napos rendezvényen, közel 30 koncepció mutatkozott be az érdeklődőknek, a hazai rendszerek mellett a több külföldi cég is kiállított az eseményen. A kiállításnak ezúttal a Novotel Centrum adott otthont.  A rendezvény több, mint 350 látogatót vonzót.

„Nagyon sok visszatérő kiállítók van az idén, akik már részt vettek a tavalyi kiállításunkon is, de számos új kiállítót is köszönthettünk” – kezdte értékelését dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.  „A hálózatok felismerték, mennyire fontos azt kommunikálni, hogy átvevőket keresnek, milyen fontos, hogy találkozzanak vállalkozókkal, potenciális partnerekkel. Nem elég a weboldalon feltüntetni, hogy átvevők csatlakozását várják. Ezek a megjelenések a hálózatok számára azért is jelentenek kiváló lehetőséget, mert így első kézből szerezhetnek tapasztalatokat, visszajelzéseket az érdeklődőktől.” – folytatta a főtitkár asszony.

A kiállítás kísérő rendezvényeként franchise konferenciát rendezett a szövetség. Két előadást követhettek a résztvevők, az elsőt főtitkár asszony tartotta a franchise alapjairól, a második előadó pedig Kühne Kata, az Otthon Centrum vezetője volt, aki arról beszélt, miként válasszunk franchise hálózatot. A szünet után kerekasztal beszélgetésre került sor. Vidács Gyula, a szövetség elnöke vezette a beszélgetést – melynek témája: előnyök és tévhitek a franchise vállalkozásban, partnerei voltak Riffer Károly (BITE Bakery), Ceglédi Csongor (Bubbles) és Benedikt Károly (DH).

„ A szakmai programot és a kiállítást is nagyon magas színvonalúnak értékelem, a tapasztalom, hogy a kiállítók elégedetten távoztak, a látogatók pedig otthon, a családdal együtt gondolkodhatnak, melyik koncepciót is válasszák”- fejezte be válaszát dr. Mandel Katalin.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu