Condoleezza Rice, az USA államtitkára nyitotta meg az IFA 53. kongresszusát

Condoleezza Rice, az USA államtitkára nyitotta meg az IFA 53. kongresszusát

Condoleezza Rice, az USA államtitkára nyitotta meg az IFA 53. kongresszusát

Vasárnap nyitotta meg kapuit Las Vegasban a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) 53. kongresszusa. A február 20-ig tartó rendezvényen rekord számú résztvevőt regisztráltak. 
A kongresszus kiemelt előadója, az Amerikai Egyesült Államok államtitkára, és volt külügyminisztere, Condoleezza Rice, aki arról beszélt a hallgatóságnak, hogy a jövőben a kis magánvállalkozások fogják képezni a stabil gazdasági növekedés alapját. 

A volt külügyminiszter asszony elmondta mennyire fontos, hogy a társadalom erre való felkészítése időben, már az iskolapadban megkezdődjön. Az állami iskolákban emelni kell az oktatás színvonalát, így a nagybetűs életbe kilépve egyre többen be tudnak majd kapcsolódni a franchise vállakozási szegmensbe

A konferencia 4 napja során számos előadás, szeminárium, kerekasztal-beszélgetés zajlik le. Az előadások témái között a legjelentősebb,hogyan tudja a franchise segíteni a gazdasági fellendülést, valamint maga a franchise gazdasági modell milyen módon bíztosíthatja a kiutat a válságból. A franchise üzleti modell, a fejlődő országok gazdaságait is segíti a növekedés megkezdésében, valamint az egyre pozitívabb  eredmények elérésében, a társadalomra gyakorolt pozitív hatásokról nem is beszélve.

A jeles eseményen ahol világ minden tájáról több mint 3500 fő gyűlt össze, hazánkat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise szövetség főtitkára képviseli.

A világgazdaságot általánosságban jellemző nehéz gazdasági helyzetben egyre többen fordulnak a franchise irányába, melynek köszönhetően nap mint nap számos új franchise hálózat alakul a világ minden táján. Kiemelt feladat, hogy az adott országok vezetői támogassák azon vállalkozókat, akik valamely franchise hálózathoz kívánnak csatlakozni. Ebben központi szerepet kap a hitelhez jutás biztosítása, kis-és családi vállalkozások számára.

A kongresszus 4 napja alatt kora reggeltől késő estig minden résztvevő a számára érdekfeszítű témájú előadást, workshopot látogathatja. Számos előadás témáját a különböző franchise hálózat fejlesztési technikák, a „social média – közösségi oldalak” franchise vállalkozások népszerűsítésében betöltött szerepe, a hálózatok által nyújtott képzések, valamint a franchise hálózatok marketing tevékenysége adja.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu