Hazánkban nyit éttermet a La Boucherie

Hazánkban nyit éttermet a La Boucherie

Hazánkban nyit éttermet a La Boucherie

A La Boucherie franchise hálózat Franciaországban több, mint 140 egységet üzemeltet, és számos más országban is jelen van éttermeivel. A közép-európai terjeszkedés első állomása Bécs lesz, a következőt egységüket pedig a magyar fővárosban nyitják.
A steakhouse vendéglők nagy hagyománnyal rendelkeznek a galloknál, ezért is biztosak lehetünk benne, hogy a La Boucherie budapesti érkezése érdekes színfolttal gazdagítja majd a fővárosi éttermi palettát.
A különleges, marhahúsból készült ételek  mellett szerepelnek étlapjaikon sertéshúsok és halételek is, de a hamburgerek szerelmesei is könnyen megtalálják kedvencünket a kínálatban.
A francia étteremlánc vezetői január végén látogatnak Budapestre, hogy a potenciális partnerekkel tárgyaljanak, helyszínt válasszanak es elindítsák az első budapesti La Boucherie éttermet. Terveik szerint a kiválasztott partner több egység nyitására kap lehetőségét az elkövetkező években.
A La Boucherie franchise hálózat várja a lehetséges  franchise partnerek jelentkezését.
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:
Magyar Franchise Szövetség
titkar@franchise.hu
+36 1 391 7313
+36 20 464-4492

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu