Idén is pályázhatnak a fiatal rendszergazdák

Idén is pályázhatnak a fiatal rendszergazdák

Idén is pályázhatnak a fiatal rendszergazdák

A világ átlag életkora 30 év alá csökkent, ami azt jelenti, hogy közel egymilliárd ifú munkavállaló készül belépni a munkaerőpiacra. A franchise szektor fontosnak érzi, hogy idejében megkezdje egy olyan szemlélet kialakítását és terjesztését, mely segít megfelelni az előttünk álló kihívásoknak. Az IFA Educational Foundation által indított NextGen in Franchising kezdeményezés kiváló lehetőséget biztosít a hazai franchise szektor fiatal hálózatalapítói számára is, hogy bekapcsolódjanak a franchise nemzetközi vérkeringésébe.

Az elmúlt évben is többszázan nyújtottak be pályázatot, köztük Magyarországról is voltak jelentkezők és nyertesek egyaránt.

A most meghirdetett NextGen pályázat nyertesei egyrészt meghívást kapnak a Las Vegasban megrendezésre kerülő 57. IFA kongresszusra (2017. január 28 és február 01. között), ahol részt vehetnek a NextGen két napon át tartó rendezvényén, amely kiváló fejlődési és kapcsolatépítési lehetőséget kínál a részt vevő rendszergazdáknak, másrészt lehetőséget kapnak egy 1 éves fejlesztő programon való részvételre, melyen sikeres és tapasztalt vezetőktől tanulhatnak.

A pályázatra 21-35 év közötti rendszergazdák jelentkezhetnek, hálózatuk bemutatkozásának elküldésével. A határidő: 2016. szeptember 30.

Pályázni a http://nextgenfranchising.org oldalon lehet, a felmerülő kérdéseket pedig az ejacobs@fish-consulting.com email-címen tehetik fel az érdeklődők.

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu