Ismerje meg az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelmi hálózatát!

Ismerje meg az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelmi hálózatát!

Ismerje meg az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelmi hálózatát!


Signal 88 Security már 4 országban több, mint 350 franchise partnerrel rendelkezik, most Magyarországon keresi kizárólagos partnerét. A vállalat különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A riasztó telepítés mellett mind személygépkocsis, mind pedig gyalogos illetve kerékpáros járőrökkel is védik az ingatlanokat, emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják.

Szeptember 24-én hazánkba látogat Reed Nyffeler a hálózat alapítója és vezérigazgatója, aki betekintést nyújt a vállalat működésébe.

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Magyarországon is megvesse a lábát.

Eddigi tapasztalataik szerint egy átlagos franchise partner által üzemeltett egység bevétele a megnyitás követő 5. évben meghaladja a 200 millió forintot.

Időpont:
2019. szeptember 24. 14:00 óra

Helyszín:
A Magyar Franchise Szövetség irodája.
1027  Budapest, Margit körút 64/b.
II. emelet, 22-es kapucsengő.

Az eseményen való részvétel díjmentes és előzetes regisztrációhoz kötött.

Az előadás angol nyelven zajlik, tolmácsolást biztosítunk.

Regisztráció: info@franchise.hu vagy franchise@franchise.hu

További részletekről az info@franchise.hu-n, vagy a 36/1/391-7313-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu