Ismert gyorsétterem hálózattal bővült a Franchise Szövetség

Ismert gyorsétterem hálózattal bővült a Franchise Szövetség

Ismert gyorsétterem hálózattal bővült a Franchise Szövetség

A Pesti Pipi 2017-ben alapított franchise étteremlánc, mely csirke alapú ételeket kínál. Az alapító-tulajdonos Dancs Attilának nem voltak félelmei, amikor saját street food vállalkozásával megjelenve sokat tett azért, hogy a széleskörben kedvelt pipihusiból készült ételek változatos formában, jó minőségben, és egyben elérhető áron minél több hazai településen elérhetővé váljanak.

A Pesti Pipi terjeszkedése 2017-ben a Puskás Ferenc Stadion metrómegállónál indult, majd azév végéig a Thököly úton megnyílt a második saját étterem a Váci úton pedig az első franchise partneri üzemeltetésű egység.
A hálózat jelenleg 19 éttermet számlál elsősorban budapesti helyszíneken. Legutóbbi egységük 2024. február 17-én nyitott meg a Campona bevásárlóközpontban.

A Pesti Pipi éttermek részére budapesti előkészítő konyha biztosítja a frissen előállított alapanyagokat és félkész termékeket, amelyeket naponta saját hűtőautóval szállítanak ki az egységekbe. A hálózat éttermeibe betérők csirkehúsból készült hamburgerek, tortilla tekercsek, valamint különböző fűszerezésű csirkeszárnyat és csirkemellet között válogathatnak.

A Pesti Pipi hálózat franchise terjeszkedése jelenleg szünetel, de hamarosan célkeresztükbe kerül a vidéki nagyvárosok meghódítása is.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu