Első alkalommal kerül megrendezésre Master és Multi-unit franchise konferencia a régiónkban

Első alkalommal kerül megrendezésre Master és Multi-unit franchise konferencia a régiónkban

Első alkalommal kerül megrendezésre Master és Multi-unit franchise konferencia a régiónkban

Január 28–29-én a Franchise Update Media, az MFV Comexposium kiállításszervezővel együttműködve Master és Multi-unit franchise konferenciát szervez Bécsben. Ez a konferencia már hagyományosan megrendezésre kerül 19 éve az Egyesült Államokban, a világ legnagyobb master- és multi-unit átvevőinek részvételével. 

A 19. konferencia több mint 1700 résztvevővel – melyből 700 multi-brand és multi-unit átvevő -, és 250 kiállítóval zajlott le idén áprilisban Las Vegasban. Ezt a rendezvényt kívánják a szervezők Európában is meghonosítani. Az első konferencia helyszínéül Ausztriát választották.

A    kétnapos bécsi szakmai rendezvényen – ahol több mint 40 szakember előadására kerül sor – olyan franchise hálózatok és master-, valamint multi-unit átvevők vesznek részt, akik a régióban kívánnak növekedni.
A konferencia egyedülálló alkalmat nyújt a multi-unit átvevők kapcsolatainak építésére, valamint olyan nemzetközi márkák megismerésére, amelyek Európában kívánnak terjeszkedni (master vagy multi-unit franchise partner bevonásával). A konferencia szervezői nagy franchise hálózatok vezetőit, multi-unit és master franchise átvevőket kértek fel előadónak, hogy az európai és amerikai piacra lépéssel, valamint hálózatépítéssel, üzemeltetéssel kapcsolatos tapasztalataikat megosszák a hallgatósággal.
Az eseményre látogatók a franchise koncepciók megismerésén túl személyes kapcsolatot építhetnek a térségben terjeszkedni kívánó sikeres master és multi-unit franchise átvevőkkel és rendszergazdákkal, valamint segítséget kaphatnak optimális gazdasági döntések meghozatalában.
A rendezvényen való részvételre a Magyar Franchise Szövetség tagjai november 30-ig kedvezményes áron regisztrálhatnak.
Néhány az előadók közül:
1, Catherine Monson, az amerikai székhelyű Fastsigns International vezérigazgatója, aki bemutatja a franchise szektor helyzetét és kilátásait az Egyesült Államokban
2, Glen Helton, az NSP Corp. alelnöke (a Burger King, a KFC és a TGI Fridays svéd multi-unit franchise átvevője) beszél a magas színvonalú növekedési kultúráról egy mega hálózatnál
3, Andreas Schwerla, a McDonald Ausztria és Közép-Európa korábbi ügyvezetõ igazgatója és jelenleg a tíz egységet üzemeltető multi-unit franchise átvevője megosztja tapasztalatait: hogyan lehet elérni a legjobb eredményeket – legjobb sales, legnagyobb profit – csapatban.
Az egész világon tapasztalható tendencia, a multi-unit/multi-brand átvevők számának növekedése. Ez a vállalkozói réteg, ismerve a helyi piac sajátosságait és a franchise szektor működését, sokkal nagyobb eséllyel tud bevezetni egy új márkát.
A konferencián több mint 10 ország 40 előadója osztja majd meg tapasztalatait a résztvevőkkel.
A kétnapos rendezvény január 29-én a Wiener Rathauskellerben egy hangulatos vacsorával zárul.
Amennyiben további információra van szüksége, forduljon a Magyar Franchise Szövetség titkárságához, az alábbi elérhetőségek egyikén:
E-mail: titkarsag@franchise.hu,
Telefon: 061 391-7313

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu