Kispesten nyitott a legújabb BENU gyógyszertár

Kispesten nyitott a legújabb BENU gyógyszertár

Kispesten nyitott a legújabb BENU gyógyszertár

A Szabó Ervin Könyvtár mellett található Apolló Gyógyszertár megújulva, modern külsővel és megszépült belsővel várja a kispestieket.

A BENU hálózathoz tartozó napfényes, tágas gyógyszertárban a megszokott, segítőkész szakemberek a megnyitó alkalmából egészségvédő tanácsadással várták az érdeklődőket. Olyan fontos témákban kaphattak tanácsokat a betegek, mint a dohányzásról való leszokás, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitel, ugyanakkor személyre szabott fogyókúrás ötleteket is kaphattak.

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa.

“Hisszük, hogy a gyógyszertárak működésének szakértői vagyunk. Ezt figyelembe véve franchise hálózat alapítása mellett döntöttünk, és létrehoztuk a BENU Gyógyszertárakat.”

“Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy eddigi szakmai munkánk tapasztalatait, munkatársaink felgyülemlett tudását, adatbázisainkat, meglévő szellemi- és anyagi erőforrásainkat – összegyűjtve, rendszerezve – más piaci szereplők szolgálatába állítsuk, és szélesebb körben kamatoztassuk, így létrehoztuk a BENU Franchise-t.

El kívánunk terjeszteni egy Európa szerte bevezetett márkanevet, amely része egy vezető nemzetközi gyógyszertári projektnek. Így ki tudjuk használni az együttműködés nyújtotta lehetőségeket.”

Forrás: benu.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu