Már közel 20 éve tart a buli!

Már közel 20 éve tart a buli!

Már közel 20 éve tart a buli!

15 éve franchise-ban terjeszkedik a Party Point. Magyarország party-kellék forgalmazója több, mint 6000 különböző terméket kínál.

A kiskereskedelmi és szolgáltató szektorban számos kiaknázatlan lehetőség rejtőzik, melyekre a legtöbb vállalkozó először nem is gondolna – ilyen a rendezvényszervezés és ehhez kapcsolódó lehetőségek. A legtöbben szeretik jól érezni magukat, közös összejöveteleken részt venni, megemlékezni egy különleges alkalomról – ehhez viszont kellenek a party dekorációs eszközök és kiegészítők. Erre az elképzelésre épít a Funny Box Kft. hálózata is, melyben a party- kellékek legsokszínűbb termékpalettája található meg, egy helyen. 

A kiskereskedelmi koncepciót a franchise partnerek családi vállalkozásként üzemeltethetik, a csatlakozó átvevők számára ez a jó árrés és széles termék- illetve szolgáltatás kínálat mellett hosszú távú pénzügyi biztonságot is jelent.

Fogyasztói szemszögből is érdemes megvizsgálni a Party Pont által kínált előnyöket. Elég belegondolni, hogy mik az elengedhetetlen eszközei egy jó partinak. Először talán a lufi vagy egyéb egyszerű dekorációk jutnak eszünkbe, de egy jeles alkalomhoz különleges megjelenés dukál – ez az amit a  vevő egy egyszerű ajándékboltban vagy bevásárlóközpontban nem talál meg, akárhogy is keresi. Az online kereskedelem megoldást jelenthetett volna a problémára, de sokan az utolsó pillanatra hagyják a beszerzést, vagy olyan termékeket kapnak melyekről utólag derül ki, hogy mégsem felel meg teljesen az elvárásoknak. Ha már dekorációról van szó, szeretjük tudni – és látni – mire számíthatunk, ebben nyújt megoldást a Party Point.

Legyen szó farsangról, esküvőről, halloween-ről, karácsonyról, szilveszterről, céges rendezvényekről, szülinapokról, kisebb kerti partiról – a Party Point valamennyi eseményre kínál dekorációt. Ez a széles választék pedig lehetővé teszi a franchise rendszer számára, hogy az év valamennyi napján üzletileg is fenntartható legyen – hiszen mindig lesznek emberek, akik nem elégednek meg egy átlagos, hétköznapi rendezvénnyel és valami egyedire vágynak.

A franchise hálózat folyamatosan fejlődik, partnerei és vásárlói igényeit követve mindig arra törekednek, hogy feldobják a rendezvényeket és meglepjék az embereket. Ebben a küldetésben most további partnereiket keresik, akik szívesen csalnának egy kis színt mások életébe. Ez pedig nem csak a magánembereket, de cégeket és más szervezeteket is jelent, hiszen a hálózat számukra is teljeskörű támogatást kínál.

Induló vállalkozók már alacsony tőkebefektetéssel is csatlakozni tudnak a koncepcióhoz. A franchise rendszer pedig egy sikeres üzleti modellt, egy ismert márkát, szakmai és marketing támogatást biztosít átvevőinek, hogy sikeresen működtethessék saját vállalkozásukat a party-bizniszben.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: A belépést most megkönnyíti, hogy egyedülálló módon a Party Point már működő egységét is átvehetik a csatlakozó partnerek. A hálózat ugyanis új tulajdonost keres a jól bejáratott Mammut bevásárlóközpontban 2019 óta üzemelő 58 négyzetméteres üzletének. De az ország más pontjain is van lehetőség már működő Party Point üzlet átvételére. Így a koncepció következő partnere új üzlethelyiség kialakítása nélkül, azonnal meg tudja kezdeni működését. Természetesen a franchise hálózat az ország valamennyi pontján keresi a partnereket, így új lokáción való nyitásra is van lehetősége az érdeklődőknek.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu