A világ legnagyobb franchise hálózatai mutatkoznak be a Párizsi Franchise Expon

A világ legnagyobb franchise hálózatai mutatkoznak be a Párizsi Franchise Expon

A világ legnagyobb franchise hálózatai mutatkoznak be a Párizsi Franchise Expon

Március 22-25. között, vasárnaptól-szerdáig várja a látogatókat a Francia Franchise Szövetség és a Reed Expo a Párizsi Franchise Expo legújabb szalonján. Több mint 30 év óta ez a nemzetközi kiállítás segíti a hálózatok fejlődését Franciaországban és a határokon túl. Közel 37 ezer látogató és befektető érkezett az öt kontinensről tavaly, ezzel is igazolva, hogy a szalon a szakma megkerülhetetlen rendezvénye.
A Párizsi Franchise Expo nyújtja a leggazdagabb kínálatot a franchise szektorban. A  2015-ös Párizsi Franchise Expo jó alkalom lesz a találkozásra a 90 tevékenységi kört képviselő 500 kiállítóval, emellett pedig számos  franchise tanácsadóval a világ különböző szegleteiből. A Szalon több mint 110 új és innovatív koncepciót sorakoztat fel a leghagyományosabbaktól, mint a vendéglátás a legdivatosabbakig, mint a fitness-coaching, a waterbiking vagy akár a streetfood.
A Franchise Expo együtt mutatja be az ismert és elismert márkákat legyenek azok franciák, vagy nemzetköziek, de egyúttal teret ad a most felemelkedő  koncepcióknak, amelyek nem elhanyagolható vonzással bírnak külföldi fejlődő piacokra. A pavilonokban sok kiállító megépíti az üzlethelyiségét vagy akár az éttermét, így a látogatók, befektetők megismerhetik a hálózatok világát.
A Franchise Kiállítás helyszíne ideális az üzlet és a szórakozás összekapcsolására is, könnyen be lehet menni Párizsba felfedezni a koncepciókat a valós életben (in the real life). A Franchise Expo két kiváló felületet biztosít arra, hogy a szakemberek informálják, tanácsaikkal segítsék a holnap vállalkozóit, átadják ismereteiket a franchise-ról és a cégalapításról. Ingyenes konferenciák és előadások is lesznek a kiállítás négy napja alatt (franciául) és a Master Franchise School (angolul).
A Párizsi Franchise Expo a szektor nemzetközi találkozója. Az átvevő jelöltek, a hálózatok, a befektetők évről-évre nagyobb számban keresik fel a szalont. 2014-ben 105 márka 25 országból képviseltette magát. Az előző kiállítást nagyon erős olasz, spanyol, amerikai, kanadai jelenlét jellemezte. A mester franchise terület 2109 nemzetközi látogatót fogadott 88 országból. Szövetségek, nemzetközi delegációk vettek részt az eseményen, hogy kifejezzék támogatásukat a franchise iránt, és az európai határokon is átívelve közvetítsék ezt a gazdasági modellt.

További információk a következő weboldalon olvashatóak: www.franchiseparis.com.

Amennyiben látogatóként részt kíván venni a rendezvényen, ezen a linken tud regisztrálni.

Fordítás: M.B.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu