Még több új Alma Franchise Gyógyszertár

Még több új Alma Franchise Gyógyszertár

Még több új Alma Franchise Gyógyszertár

Folytatva a dinamikus növekedést, október folyamán újabb 8 partner patikával bővült az Alma Gyógyszertárak hálózata. Győr-Moson-Sopron megyében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében és Pest megyében egy-egy patikával, Veszprém megyében és Fejér megyében újabb két-két patikával bővült, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is csatlakozott egy gyógyszertár az Alma hálózathoz, franchise tagként.

Az Alma Gyógyszertárak az ország egyik leggyorsabban fejlődő patikahálózata. Ezáltalországszerte több mint 100 helyen találkozhat a lakosság az Alma jellegzetes logójával, és mögötte a többi patikában már bevezetett egységes szolgáltatásokkal. A franchise modell keretein belül működő patikák száma már meghaladta a 20-at.

Minőségbiztosítás az új patikákban is  

A franchise modell alapvető eleme az ISO 9001 szabványnak megfelelő működés, ami előírás minden olyan gyógyszertár számára, amely csatlakozni kíván az Alma hálózathoz. Cél, hogy a vásárlók és a betegek az ország bármely pontján ugyanazt a szolgáltatást kapják, ha egy Alma Gyógyszertárba térnek be. A hálózatban 2012-ben vezették be a szigorú minőségellenőrzési rendszert, amely egyszerre garantálja a betegek szakszerű kiszolgálását, valamint a szállítói, megrendelői igények pontos és gyors kielégítését.

Egyedi szolgáltatások még több patikai vásárlónak 

Az Alma hálózatban dolgozó gyógyszerészek különös figyelmet fordítanak azokra, akik valamilyen krónikus panasszal, betegséggel keresik fel a gyógyszertárat. Az Alma Gyógyszertárakban elérhető egyedülálló Gondozási programok a vásárlók, betegek egyre szélesebb körének tud segíteni tanáccsal, szolgáltatással. A 2012 szeptemberében indult gondozási program résztvevői a cukorbetegséggel, a magas vérnyomással valamint túlsúllyal küzdők kaphatnak rendszeres tanácsot telefonon, e-mailben vagy sms útján. Az online szolgáltatásoknak köszönhetően a nap 24 órájában elérhető a gondozási program, melynek informatikai hátterét a Magyar Telekom biztosítja a PraxisPlatform rendszerén keresztül. Eddig több mint 25 ezren csatlakoztak az ingyenes gondozási programokhoz, ez a szám nap mint nap növekszik.

2013 augusztusától Várandós gondozási programmal is bővült a szolgáltatás, hiszen az Alma patikák szolgáltatásaiban a kismamák különösen fontos szerepet töltenek be.

Az Alma Gyógyszertárak Franchise hálózatához  2013 októberében csatlakozott patikák

  • Centrum Gyógyszertár, Mosonmagyaróvár
  • Kabay Gyógyszertár, Várpalota
  • Gizella Gyógyszertár, Veszprém
  • Újvárosi Gyógyszertár, Mezőtúr
  • Érkert Gyógyszertár, Nyíregyháza
  • Flór Ferenc Gyógyszertár, Kistarcsa
  • Arany Sas Gyógyszertár, Bicske
  • Pillangó Gyógyszertár, Seregélyes

Forrás: Alma Gyógyszertárak

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu