Még több új Alma Franchise Gyógyszertár

Még több új Alma Franchise Gyógyszertár

Még több új Alma Franchise Gyógyszertár

Folytatva a dinamikus növekedést, október folyamán újabb 8 partner patikával bővült az Alma Gyógyszertárak hálózata. Győr-Moson-Sopron megyében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében és Pest megyében egy-egy patikával, Veszprém megyében és Fejér megyében újabb két-két patikával bővült, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is csatlakozott egy gyógyszertár az Alma hálózathoz, franchise tagként.

Az Alma Gyógyszertárak az ország egyik leggyorsabban fejlődő patikahálózata. Ezáltalországszerte több mint 100 helyen találkozhat a lakosság az Alma jellegzetes logójával, és mögötte a többi patikában már bevezetett egységes szolgáltatásokkal. A franchise modell keretein belül működő patikák száma már meghaladta a 20-at.

Minőségbiztosítás az új patikákban is  

A franchise modell alapvető eleme az ISO 9001 szabványnak megfelelő működés, ami előírás minden olyan gyógyszertár számára, amely csatlakozni kíván az Alma hálózathoz. Cél, hogy a vásárlók és a betegek az ország bármely pontján ugyanazt a szolgáltatást kapják, ha egy Alma Gyógyszertárba térnek be. A hálózatban 2012-ben vezették be a szigorú minőségellenőrzési rendszert, amely egyszerre garantálja a betegek szakszerű kiszolgálását, valamint a szállítói, megrendelői igények pontos és gyors kielégítését.

Egyedi szolgáltatások még több patikai vásárlónak 

Az Alma hálózatban dolgozó gyógyszerészek különös figyelmet fordítanak azokra, akik valamilyen krónikus panasszal, betegséggel keresik fel a gyógyszertárat. Az Alma Gyógyszertárakban elérhető egyedülálló Gondozási programok a vásárlók, betegek egyre szélesebb körének tud segíteni tanáccsal, szolgáltatással. A 2012 szeptemberében indult gondozási program résztvevői a cukorbetegséggel, a magas vérnyomással valamint túlsúllyal küzdők kaphatnak rendszeres tanácsot telefonon, e-mailben vagy sms útján. Az online szolgáltatásoknak köszönhetően a nap 24 órájában elérhető a gondozási program, melynek informatikai hátterét a Magyar Telekom biztosítja a PraxisPlatform rendszerén keresztül. Eddig több mint 25 ezren csatlakoztak az ingyenes gondozási programokhoz, ez a szám nap mint nap növekszik.

2013 augusztusától Várandós gondozási programmal is bővült a szolgáltatás, hiszen az Alma patikák szolgáltatásaiban a kismamák különösen fontos szerepet töltenek be.

Az Alma Gyógyszertárak Franchise hálózatához  2013 októberében csatlakozott patikák

  • Centrum Gyógyszertár, Mosonmagyaróvár
  • Kabay Gyógyszertár, Várpalota
  • Gizella Gyógyszertár, Veszprém
  • Újvárosi Gyógyszertár, Mezőtúr
  • Érkert Gyógyszertár, Nyíregyháza
  • Flór Ferenc Gyógyszertár, Kistarcsa
  • Arany Sas Gyógyszertár, Bicske
  • Pillangó Gyógyszertár, Seregélyes

Forrás: Alma Gyógyszertárak

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu