Miért érdemes csatlakoznia Magyarország első és egyedülálló zöldség-gyümölcs franchise rendszeréhez?

Miért érdemes csatlakoznia Magyarország első és egyedülálló zöldség-gyümölcs franchise rendszeréhez?

Miért érdemes csatlakoznia Magyarország első és egyedülálló zöldség-gyümölcs franchise rendszeréhez?

A Vitamin Szalon a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók igényesen kialakított környezetben, kedvező áron juthatnak friss, első osztályú magyar termékekhez. A hálózat üzleteiben a berendezés minden része a vásárlók kényelmét, teljes körű tájékoztatását szolgálja.

A Vitamin Szalon koncepciót egy olyan szakember hozta létre, aki széles körű ismeretekkel rendelkezik mind a kereskedelmi, mind pedig a termelési oldalról. Jártas kiskereskedelmi egységek működtetésében, ismeri a legújabb értékesítési technikákat és technológiákat. Ami pedig szintén nagyon fontos: tudja, hogy mit akar a vásárló.

A 2014-ben alakult hálózat jelenleg 4 szegedi üzletet számlál. Első körben a Szeged-Kecskemét-Budapest tengelyen keresi jövőbeli partnereit.

A Vitamin Szalon 2020-ban vezetői generációváltáson esett át, de családi vállalkozásként maradt meg. A váltással együttesen tovább folytatódtak az innovációk és az új vásárlói trendek felkutatása, megismerése, valamint alkalmazása. Intenzív marketing munkát végzünk annak érdekében, hogy minél szélesebb vevőkört érjünk el.

                       

A Vitamin Szalon koncepció erősségei:

A cél, hogy ötvözzük a nagy élelmiszerláncok zöldség-gyümölcs részlegének és a „sarki zöldséges” – nek az előnyeit, de kiküszöböljük a hátrányait.
A Vitamin Szalonok a termékek legnagyobb részét a Dél-Alföldről, a Kert-Ész Klub Egyesület tagjaitól szerzik be. Törekszünk a rövid ellátási lánc betartására, biztosítva ezzel a termékek jó minőségét és a kedvező árat.
Hálózatunk igyekszik a hazai termelői piacot védeni, ezért amíg van rá lehetőség, import termékek nem kerülnek a polcokra.

Támogatás

Franchise partnereink számára teljes körű szakmai támogatást nyújtunk a belépéstől az üzlet megnyitásáig, majd azon is túl! Átadjuk a teljes know-how-t, így partnerünk egy olyan kidolgozott rendszert kap, aminek az esetleges hibáit mi már megtapasztaltuk, és korrigáltuk.
Célunk, hogy a közös munka során partnerünkkel win-win szituációba kerüljünk, valamint a Vitamin Szalonok jó hírét elvigyük az egész országba!

Amennyiben bővebb információt szeretne kapni a koncepcióról, illetve a csatlakozás részleteiről, kérjük az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Rácz Bertalan József
racz.bertalan@vitaminszalon.hu
0630/3398495

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu