Nagy változások a Nagy Patikában (BENU)

Nagy változások a Nagy Patikában (BENU)

Nagy változások a Nagy Patikában (BENU)

A szekszárdiak által csak „nagy patikának” nevezett Aesculap Gyógyszertár februárban modern köntösbe öltözött. A BENU hálózathoz tartozó gyógyszertár kívül-belül átalakult, világos pontként fénylett a megnyitó napján beköszöntő esős, borongós környezetben.
A nagy üvegajtón betekintve már az utca másik oldaláról szembetűnő a változás. Az eddig átalakított 43 BENU Gyógyszertárhoz hasonlóan Szekszárdon is szabad polcos kialakítás fogadja a betérőket. Számos termék hozzáférhetővé vált, a vitaminok, táplálék kiegészítők, gyógyteák, gyógyvizek, krémek, kenőcsök, szépség- és babaápolási cikkek vásárlás előtt kézbe foghatók, a hasonló termékek összetétele, ára kényelmesen, a sor feltartása nélkül összevethető. A termékek tematikus sorban, táblákkal jelölve kerültek kihelyezésre, így a rendszer letisztult, átlátható.
Az ünnepélyes megnyitón Szekszárd város Önkormányzata képviseletében Kővári László képviselő köszöntötte a megjelenteket. A képviselő hangot adott elismerésének, egyúttal örömét fejezte ki, hogy a gyógyszertár felújításával a város egészségügyi szolgáltatásai tovább erősödtek. Gratulált a gyógyszertár dolgozóinak, és sok sikert kívánt nekik.
Dr. Zlinszky János, a BENU Gyógyszertár Hálózatot összefogó PHARMANOVA Zrt. igazgatósági tagja elmondta, hogy cégük számára a két legfontosabb érték az ember és az egészség. Céljuk, hogy kiemelten hangsúlyozzák az egészség megőrzésének fontosságát. Az átalakítás során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a patika szakembereinek mind a tára asztalok mellett, mind a szabad polcoknál lehetőségük legyen a betegekkel való nyugodt kommunikációra. A vásárlók látható örömmel vették birtokba megszépült gyógyszertárukat. A környezet új, de a megszokott arcok, a gyógyszerészek, szakasszisztensek kedves mosolya, jótanácsai változatlanok.
Forrás: benu.hu

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu