Ősszel nyitja meg első egységét hazánkban a Mucho Burrito

Ősszel nyitja meg első egységét hazánkban a Mucho Burrito

Ősszel nyitja meg első egységét hazánkban a Mucho Burrito

A Mucho Burrito egy észak-amerikai alapítású franchise hálózat, amely kimondottan a mexikói konyha ízeit hivatott népszerűsíteni. A hálózat második európai gyorsétterme (Londonban már működik egy) Budapesten fog megnyílni még az ősz folyamán.

A Mucho Burrito egy világszerte 400 üzlet felvonultató, nemzetközi gyorsétterem hálózat. A Mucho Burrito hazai mester partnere bízik a koncepció kedvező fogadtatásában, mivel a mexikói színes, fűszeres, változatos konyha közel áll a hazai ízléshez. Emellett lényeges előny, hogy a hálózat ár-érték arányban nagyon jó minőségű, ízletes ételeket forgalmaz.

A Mucho Burrito újonnan nyitó étteremhálózat olyan budapesti, és vidéki franchise átvevők jelentkezését várja, akik szívesen invesztálnak időt, pénzt és energiát arra, hogy egy főként fiatalokat kiszolgáló, magyar ízléshez nagyon közel álló gyorséttermet működtessenek.

A mississauga-i (Kanada) Mucho Burrito hálózat 1960 június 13-án, nyitotta meg első egységét. A hálózat alapítói, a Rechichi testvérek és Sean Black, megalkották a “nagy gourmet burrito” recepteket. A gyorsétterem hálózat látványkonyháiban páratlan ízvilágú ételek készülnek nagyon jó minőségű alapanyagokból.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu