Palacsintatészta lendíti fel a miskolci turizmust

Palacsintatészta lendíti fel a miskolci turizmust

Palacsintatészta lendíti fel a miskolci turizmust

Közel 13 éve, hogy először nyitotta meg kapuit a Creppy PalacsintaHáz és ezzel egyidőben indult hódító hadjáratára a Creppy márkanév is. A brand és a mögötte rejlő tulajdonosi kör a kezdetek óta számos hazai és nemzetközi sikert zsebelt már be. Tavaly Amerikát megjárva Las Vegasban bekerült a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé, idén pedig megkapta a miskolci vendéglátó szakma egyik legnívósabb kitüntetését, a Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat.
Az étterem felvirágozásával és a vendégek gyarapodásával együtt lassanként az élet is kezdett visszatérni az avasi pincék zegzugos világába, amelynek köszönhetően az ide látogatók és a helyiek újra felfedezhették a térség valódi értékét és szépségét. Az országos szinten rendkívül nagy népszerűségnek örvendő márnakév minden kezdeti elvárást túlszárnyalva mostanra már azt is elérte, hogy a Miskolcra érkező hazai és külföldi turisták kifejezetten a Creppy egyedülálló palacsintái miatt vegyék úticéljukba a települést.
Magasan szárnyaló tervek a Creppynél
A vállalkozás jövőbeni tervei pedig valóban arról tanúskodnak, hogy a fejlődés és a gyarapodás üteme még csak most fog igazán kicsúcsosodni. Európa egyik legkülönlegesebb éttermeként számon tartott Creppy PalacsintaHáz idén májusban régi álmát váltotta valóra streetfood kocsijának debütálásával, amely az idei fesztiválszezon számos rendezvényének volt üde színfoltja. A cégvezetés eltökélt abban, hogy az új vállalkozási formát, csakúgy, mint az éttermi vonalat franchise irányba mozdítsa tovább. A Creppy 2019-ben megvalósuló tervei közé tartozik az országos szinten egyedülállónak számító Creppy Center őszi megnyitása is, amely a palacsintás élményt egy újabb szintre hivatott emelni. A high-tech berendezéssel felszerelt multifunkcionális komplexum, mindamellett, hogy egy 100 fős, nagyszabású eseményeknek helyet adó rendezvényteremmel is rendelkezik majd, a franchise oktató és üzemeltetési bázisaként fog szolgálni.
“A Creppy Center átadásával egy országos szinten is egyedülállónak számító multifunkcionális Creppy palacsinta központ kezdi meg működését a város szívében. A jelenleg is üzem alatt lévő, legmodernebb technológiával kialakított konyhánk a későbbiek során oktató konyhaként, illetve a kiszállítási és a palacsinta torta üzletágunk bázisaként fog szolgálni. Ezen túlmenően egy olyan különleges kialakítású, osztható, összességében 100 fő befogadására alkalmas rendezvény teremnek nyújt majd helyszínt, amilyennek a környéken nincs párja.  A komplexum továbbá a Creppy franchise oktató és továbbképzési központjaként, és a Creppy Franchise főhadiszállásaként is funkcionálni fog. A kivételes hangulatú palacsinta terasz pedig a nyári rendezvényeknek ad majd otthont.” – mondta el Oszlánczi Réka
Sajtóközlemény – 2019.07.30./PResston PR

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu