Új taggal gyarapodott a Franchise Szövetség – Borháló

Új taggal gyarapodott a Franchise Szövetség – Borháló

Új taggal gyarapodott a Franchise Szövetség – Borháló

A hazánkban dinamikus terjeszkedést folytató Borháló franchise-t a magas minőségű magyar folyó borok országos, illetve országhatárain túli terjesztésének céljából hozták létre.

Küldetésük olyan borászok termékeinek kínálatukba állítása, akik munkájukkal bizonyítják, hogy a magyar föld különleges adottságaival méltó kihívója bármely bortermelő ország termékeinek. A hétköznapok borfogyasztásnak is élvezetesnek kell lennie, de ezt az élvezetet nem kell túlfizetni a csomagolás és a többlépcsős kereskedelmi láncolat minden egyes tagjának költség és profitigényének megfizetésével. A Borháló gyors és olcsó kapcsolatot teremt fogyasztó és bortermelő között, a bor tulajdonságainak tartalmi és nem külalaki támogatásával.

A hálózat szentendrei mintaegységében tapasztalt pozitív visszajelzések hatására indította el franchise terjeszkedését. Az utóbbi 3-5 hónapban Óbudán, Újpesten, Vácon, Mendén és Miskolcon nyitottak franchise partnereik, és további nyitások várhatók még június hónap folyamán  Budaörsön, Érden és Vizivárosban.

A hálózat alapítói új üzleti filozófiát hoztak létre, amelyhez egyedi arculatot párosítottak. A kidolgozott arculatnak megfelelően egységes megjelenésű üzleteket, kidolgozott marketing tervet és egy egyedi, új brand-et adnak át franchise partnereik számára. Céljuk egy országos lefedettséggel bíró, minőségi folyó magyar borokat értékesítő hálózat kialakítása, amelynek egységes megjelenése, jól szervezett működése egy stabil, hosszú távú kereskedelmi rendszert biztosít minden partnere részére.

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu