Franchise képzés 2.0

Franchise képzés 2.0

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok működésébe, valamint a felmerülő kihívásokra.

A tematikát a felmerülő igények alapján állítottuk össze, így összeszedtük a franchise partner kereséshez és a növekedéshez kapcsolódó legfontosabb tapasztalatokat. Végig járjuk, hogy milyen felületeken és stratégiával találnak a franchise hálózatok a leggyorsabban és hatékonyan partnereket.

A képzés limitált létszámú (8-10 fő) így a jelenlévőknek lehetősége nyílik kérdezni, együtt gondolkodni a hasonló helyzetben lévő résztvevőkkel, az előadóknak pedig jobban kifejteni, személyre szabni válaszaikat.

A fő előadásokat Dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden képzési alkalom egy tapasztalt rendszergazda, franchise igazgató vagy éppen a témában jártas franchise szakjogász előadásával zárul.

Az előadássorozat részletes tartalma:


2024. június 4.

Franchise hálózatok életciklusai: melyik időszakban milyen kihívások érhetik a franchise hálózatokat, (indulásnál, első átvevők csatlakozása után, 10+ partnernél stb.) és erre milyen hatékony válaszokat tudtak adni?
Ideális franchise rendszergazda személyisége, fejlődési útja


2024. június 11.

Átvevőkeresés: hol és hogyan keressünk franchise partnereket? 
Átvevőkiválasztás: hogyan válasszuk ki a számunkra ideális jelentkezőket?
Problémák az átvevőkkel: általánosan felmerülő problémák és kihívások a franchise átvevőkkel.


Helyszín:
a Magyar Franchise Szövetség irodája, 1027 Budapest, Margit krt. 64/b

Mindegyik képzési alkalom 10:00 órától 15:00 óráig tart, és étkezést tartalmaz.

A részvétel 79.000 Ft + Áfa / fő. A számla végösszege bruttó 15.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.
A programváltozás jogát fenttartjuk.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu