Hazai és nemzetközi terjeszkedéshez keres partnereket a hummusbar

Hazai és nemzetközi terjeszkedéshez keres partnereket a hummusbar

Hazai és nemzetközi terjeszkedéshez keres partnereket a hummusbar

Amikor kinyitott az első hummusbar, szinte senki sem tudta, mi is az a hummus, mi fán terem a falafel. Mára sokan ismerik és szerencsére sokan szeretik is a hummusbar által kínált közel-keleti ételkülönlegességeket. Az étkezési szokások változásának köszönhetően pedig az is gyakori, hogy valaki a vegetáriánus étel kínálata miatt ismerte meg a brandet és szerette meg az ízletes fogásokat.

A franchise-ot alapító tulajdonos célja, hogy a jövő szuper food-ját minél több ember számára elérhetővé tegyék a hummusbar éttermei. Saját receptúra alapján, évekig tartó tökéletesítési folyamatnak köszönhetően mára olyan gyártási technológiát dolgoztak ki, melynek segítségével távoli lokációkat is ki tudnak szolgálni a kizárólag tartósítószer mentesen készülő alapanyagokkal. Küldetésük, hogy vendégeik visszajárjanak a kézzel és szívvel készített ételekért és éttermeik bensőséges hangulatáért (handmade, heartfelt).

A franchise hálózattá válás útja nekik sem volt egyszerű, de minden szembejövő akadályban csak a lehetőséget látták, látják. Szenvedélyük viszi őket előre, ennek eredményeként Budapesten kívül már Szófiában, Pozsonyban, valamint Lisszabonban is üzemel hummusbar branch. A nyitás napjától sikeresen működik minden egyes éttermük. A Covid pandémia miatti lezárások alatt a kiszállításoknak köszönhetően minden étterem végig üzemelt, sőt új branch nyitására is sor került.

A már több mint 20 éttermükben járva boldog és elégedett embereket látni, akik jóízűen fogyasztják a hummusbar konyhákban készülő finomságokat. Ez pedig boldoggá és elégedetté teszi a franchise tulajdonosait is.

S ami még elégedetté teszi őket, az az éttermek által a franchise partnereknek és a munkavállalóknak biztosított stabil jövedelem. Üzleti modelljük egyszerű, a befektetés megtérülése gyors, a bevételek kiemelkedőek. A sikeres üzletvitelhez nem szükséges előzetes vendéglátói tapasztalat. Franchise partnereiket az üzlethelyiség kiválasztásától az étterem megnyitásáig, továbbá a működés szakaszában is folyamatosan támogatják.

A brand által képviselt minőségi ételeken túl a kipróbált know-how, a könnyű működési rendszer, az online oktatási rendszer, a partnereknek szóló információs oldal és a folyamatos támogatás mind-mind segítik a franchise partnereket sikeresen üzemeltetni minden hummusbar egységet.

A hummusbar elsősorban Magyarország vidéki nagyvárosaiban és külföldön keres franchise partnereket.

https://hummusbar.eu/hu/franchise

Budapesten limitált számban van lehetőség új branch nyitásra.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a hummusbar franchise lehetőség, további részletekről az alábbi elérhetőségeken tájékozódhat.

Gyenei Gyöngyvér
Franchise Sales
+36 30 336 5320
gyongyver@hummusbar.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu