Induló magyar fitness hálózat csatlakozott a Franchise Szövetséghez

Induló magyar fitness hálózat csatlakozott a Franchise Szövetséghez

Induló magyar fitness hálózat csatlakozott a Franchise Szövetséghez

A SHE Fitness egyedülálló hazai franchise koncepció, amely hölgyek számára biztosít személyre szabott edzés lehetőséget.

Számos nőt feszélyez, ha edzőteremben, vagy csoportos edzéseken fürkésző szemek előtt kell különböző gyakorlatokat végeznie. A SHE Fitness stúdiókban ilyen nem fordul elő, hiszen itt kizárólag női edzők tartanak egy az egyben személyi edzéseket a rendszeresen járó hölgy vendégeik számára.

A koncepció alapítója Szakál Kata idejekorán felismerte ezt a piaci rést, és 2016-ban Budapest XIII. kerületében nyitotta meg első privát női fitness stúdióját.  A sikeres bemutatkozást követően további egységek nyíltak. Jelenleg 6 SHE Fitness stúdió üzemel, 5 Budapesten, 1 Székesfehérváron.

A hálózat tulajdonosai az elmúlt 5 év tapasztalatával, illetve számos sikeresen működő saját stúdióval a hátuk mögött a franchise növekedési formát választották. A SHE Fitness koncepció nem pusztán edzések tartásáról szól, hanem igyekszik komplex segítséget nyújtani a hozzájuk forduló hölgyek céljainak elérésében.

Ennek szerves része, hogy személyi edzőik fizikai problémák (sport rehabilitáció, egészségügyi problémák, kismama torna, stb.) megoldásában is segítséget nyújtanak, valamint táplálkozási tanácsokat is adnak vendégeiknek. A hálózat vidéki nagyvárosokban, valamint Budapesten  keresi leendő franchise partnereit, akik szeretnének részesei lenni egy egyedülálló, sikeres üzleti koncepciónak.

Amennyiben a franchise hálózat felkeltette az érdeklődését, további részletekről az info@shefitness.hu email címen kaphat tájékoztatást.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu