November 10-én nyitja meg kapuit Németország vezető franchise kiállítása

November 10-én nyitja meg kapuit Németország vezető franchise kiállítása

November 10-én nyitja meg kapuit Németország vezető franchise kiállítása

Az idei 3 napos Franchise Expo Frankfurt (FEX) november 10-12. között kerül megrendezésre a frankfurti kiállítási központban. 

A 2020. évi virtuális-, majd a tavalyi kizárólag Covid védőoltással látogatható kiállítást követően a rendezvény újra visszatér a 2020 előtti, normál kerékvágásába.

A szervezők optimista várakozásokkal tekintenek a jövőbe, mivel már számos a térségben terjeszkedni kívánó koncepció lefoglalta a kiállítói standját. A Német Franchise Szövetség tagjai körében végzett felmérés szerint, a legtöbb hálózat elsődleges célja a franchise terjeszkedés felélénkítése. Ennek érdekében igyekeznek minden olyan ígéretes bemutatkozási lehetőséget megragadni, mint amit ez a kiállítás is nyújt.

Az emberek vállalkozási kedve újra éledezni látszik (van élet a Covid után), amely szintén pozitív jel az induló, vagy már jól ismert terjeszkedni kívánó brandek számára. A “Hivatásom – az életem!” szlogenjével a kiállítás erősen támaszkodik a meglévő franchise átvevők pozitív ajánlásaira, beszámolóira.

Néhány a Frankfurti Expon bemutatkozó, innovatív, új koncepció:

1, Damn Plastic: szakmai tanácsadás vállalatok számára, hogyan minimalizálják a műanyag felhasználásukat, illetve hogyan hasznosítsák azokat újra
2, BauAktiv: barkácsáruház koncepció
3, Store Room: online foglalható és okostelefonnal vezérelhető csomagmegőrző
4, RobShare: a világ első szerviz robotok bérbe adására szakosodott franchise koncepciója
5, Sugar Mum: fánkozó, valamint bubble tea koncepció
6, BH-Träume: személyre szabott női fehérnemű üzlet
7, Jack the Ripperl: egy új gasztronómiai koncepció Ausztriából
8, With Wiki Wiki Poke bowls: a hawai-i konyhát hozza el Európába
9, Funky-Bowl: vegán tálakat kínáló koncepció
10, Haircut Express: bejelentkezés nélküli fodrászatok
stb.

Ezek mellett természetesen a számos nemzetközi- és vezető német franchise hálózat is megtalálható lesz a kiállítók között, mint például: McDonald´s, Engel & Völkers, Pizza Hut, Bodystreet, Kamps, Mail Boxes Etc (MBE), Leonidas, Dogstyler, Easy fitness, Filtafry, Kundenmagnet, Aurum Fitness, Dominos Pizza, Wikiwiki Poke, Sugar Mum stb.

A FEX látogatói között vannak olyan potenciális vállalkozók, akik az érdeklődésüknek megfelelő franchise hálózathoz kívánnak csatlakozni. Illetve a kiállítás számos vállalkozó és befektető számára is vonzó, akik közelebbről is meg kívánják ismerni a franchise világát.

A kiállítást az MFV Expositions szervezi a Német Franchise Szövetség támogatásával.
Az expo alatt előadásokon és workshopokon vehetnek részt az érdeklődők. A sikeres hálózatépítésről, valamint a franchise pénzügyi és jogi feltételeiről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

A háromnapos kiállításra szóló látogatói jegy ára 20 euro.
Ezen a linken lehet regisztrálni: www.franchise-expo.com

Amennyiben kiállítóként kíván részt venni a kiállításon, kérjük jelezze szándékát a Magyar Franchise Szövetség titkársága felé.

e-mail: info@franchise.hu
Tel.: +36 1 391 7313

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu