November 10-én nyitja meg kapuit Németország vezető franchise kiállítása

November 10-én nyitja meg kapuit Németország vezető franchise kiállítása

November 10-én nyitja meg kapuit Németország vezető franchise kiállítása

Az idei 3 napos Franchise Expo Frankfurt (FEX) november 10-12. között kerül megrendezésre a frankfurti kiállítási központban. 

A 2020. évi virtuális-, majd a tavalyi kizárólag Covid védőoltással látogatható kiállítást követően a rendezvény újra visszatér a 2020 előtti, normál kerékvágásába.

A szervezők optimista várakozásokkal tekintenek a jövőbe, mivel már számos a térségben terjeszkedni kívánó koncepció lefoglalta a kiállítói standját. A Német Franchise Szövetség tagjai körében végzett felmérés szerint, a legtöbb hálózat elsődleges célja a franchise terjeszkedés felélénkítése. Ennek érdekében igyekeznek minden olyan ígéretes bemutatkozási lehetőséget megragadni, mint amit ez a kiállítás is nyújt.

Az emberek vállalkozási kedve újra éledezni látszik (van élet a Covid után), amely szintén pozitív jel az induló, vagy már jól ismert terjeszkedni kívánó brandek számára. A “Hivatásom – az életem!” szlogenjével a kiállítás erősen támaszkodik a meglévő franchise átvevők pozitív ajánlásaira, beszámolóira.

Néhány a Frankfurti Expon bemutatkozó, innovatív, új koncepció:

1, Damn Plastic: szakmai tanácsadás vállalatok számára, hogyan minimalizálják a műanyag felhasználásukat, illetve hogyan hasznosítsák azokat újra
2, BauAktiv: barkácsáruház koncepció
3, Store Room: online foglalható és okostelefonnal vezérelhető csomagmegőrző
4, RobShare: a világ első szerviz robotok bérbe adására szakosodott franchise koncepciója
5, Sugar Mum: fánkozó, valamint bubble tea koncepció
6, BH-Träume: személyre szabott női fehérnemű üzlet
7, Jack the Ripperl: egy új gasztronómiai koncepció Ausztriából
8, With Wiki Wiki Poke bowls: a hawai-i konyhát hozza el Európába
9, Funky-Bowl: vegán tálakat kínáló koncepció
10, Haircut Express: bejelentkezés nélküli fodrászatok
stb.

Ezek mellett természetesen a számos nemzetközi- és vezető német franchise hálózat is megtalálható lesz a kiállítók között, mint például: McDonald´s, Engel & Völkers, Pizza Hut, Bodystreet, Kamps, Mail Boxes Etc (MBE), Leonidas, Dogstyler, Easy fitness, Filtafry, Kundenmagnet, Aurum Fitness, Dominos Pizza, Wikiwiki Poke, Sugar Mum stb.

A FEX látogatói között vannak olyan potenciális vállalkozók, akik az érdeklődésüknek megfelelő franchise hálózathoz kívánnak csatlakozni. Illetve a kiállítás számos vállalkozó és befektető számára is vonzó, akik közelebbről is meg kívánják ismerni a franchise világát.

A kiállítást az MFV Expositions szervezi a Német Franchise Szövetség támogatásával.
Az expo alatt előadásokon és workshopokon vehetnek részt az érdeklődők. A sikeres hálózatépítésről, valamint a franchise pénzügyi és jogi feltételeiről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

A háromnapos kiállításra szóló látogatói jegy ára 20 euro.
Ezen a linken lehet regisztrálni: www.franchise-expo.com

Amennyiben kiállítóként kíván részt venni a kiállításon, kérjük jelezze szándékát a Magyar Franchise Szövetség titkársága felé.

e-mail: info@franchise.hu
Tel.: +36 1 391 7313

 

Cikkek

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu