Szemeszter Optika – az egyetlen magyar optikai franchise, az éleslátás szolgálatában

Szemeszter Optika – az egyetlen magyar optikai franchise, az éleslátás szolgálatában

Szemeszter Optika – az egyetlen magyar optikai franchise, az éleslátás szolgálatában

Bemutatkozik a Magyar Franchise Szövetség legújabb tagja, a franchise rendszerben terjeszkedő hazai optikai franchise.

A Szemeszter Optika Franchise országosan keresi befektetőit, illetve optikát üzemeltető leendő partnereit.

A nemzetközi hatékonysági mutatókat vizsgálva megállapítható, hogy mintegy 30%-os tartalék van a magyar optikai piacban, melyet a Szemeszter Optika Franchise 50 profitábilis új egység nyitásával kíván erősíteni. Erre a tartalékra és évtizedes tapasztalatukra építik a hálózatot, a piacon eddig nem látott innovatív szemléletet követve.

A 2010 óta sikeresen működő vállalkozás felismerte, hogy egy optikába nem szemüvegért, kontaktlencséért érkeznek az ügyfelek. Nagyon kevesen hordanak szívesen szemüveget, viselnek kontaktlencsét, sokkal inkább a látásból eredő problémájukra keresnek megoldást. A Szemeszter Optikában ezt a megoldást kapják meg, ebből adódóan az optika nem kereskedelmi, hanem szolgáltató pontként működik.

„Nem az a fontos, hogy szemüveget értékesítsünk. Az a fontos, hogy aki betér hozzánk, éleslátással távozzon.” – hangsúlyozta Naményi Miklós alapító. Ezt a látásmódot építették a hálózatba is.

látásvizsgálat a Szemeszter Optikában

Miért franchise rendszerben?

A Szemeszter Optika Franchise hálózat célja, hogy emelkedjen hazánkban az optikák száma. Az optikai hibával élők aránya Európában mindenhol ugyanakkora, csak Magyarországon közülük fele annyian viselnek szemüveget, mint szükséges volna.
A Szemeszter Optika Franchise belépő partnereivel együttműködve és az éleslátás vizsgálatok hatékony működésének köszönhetően növeli majd az optikai hibával élő, de szemüveget viselők számát. Az új franchise rendszer fontos pillére, hogy az éleslátás élményét mindenki számára elérhetővé tegye. Gyerekbarát optikaként a gyerekek látásegészségére is kiemelten figyelnek.

A Szemeszter Optika hálózathoz történő csatlakozás személyre szabott iránymutatással, szakmai tanácsadó közösséggel, jelentős beszállítói kedvezményekkel, erős, hatékony marketingkommunikációval, a márka stabil hírnevével járul hozzá a mindennapi munkához. Az átvevő partner készen kapja a tudást és a működéshez szükséges innovatív szolgáltatásokat, csak a szakmával és a napi működéssel kell foglalkoznia. Az innovációt, kiegészítő szolgáltatásokat a központ biztosítja.

50 profitábilis vállalkozás
A nemzetközi hatékonysági mutatókat vizsgálva megállapítható, hogy mintegy 30%-os tartalék van a magyar optikai piacban, ami magában hordozza 100-150 új optika nyitásának lehetőségét. A Szemeszter Optika Franchise ebből 50 átvevővel tervez. Ez 50 profitábilis vállalkozás lehetősége, mely hosszú távon biztosítja a jövedelmezőséget befektetők, illetve már optikával rendelkezők számára.

A Szemeszter Optika látásmódjának mélyebb megismeréséhez, vagy bővebb információért kattintson ide.

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu