Április 21-én online konferenciát szervez a Szlovén Franchise Szövetség

Április 21-én online konferenciát szervez a Szlovén Franchise Szövetség

Április 21-én online konferenciát szervez a Szlovén Franchise Szövetség

Április 21-én 10:00 órától a Szlovén Franchise Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő online webináron 3 nemzetközi franchise szakértő osztja meg tapasztalatait, a hallgatósággal.

A rendezvény első felében Jahson Gerke, az Ausztrál Franchise Szövetség elnöke tart előadást, amelyben világviszonylatban mutatja be a franchise szektort érintő változásokat. Az utóbbi évben az egész világon drasztikusan megváltozott a gazdasági környezet, a franchise vállalkozásoknak új kihívásokhoz kellett alkalmazkodniuk. A rendezvény résztvevői első kézből kapnak ezekbe a tapasztalatokba betekintést.

Jason Gehrke előadását követően kerekasztal beszélgetésre kerül sor, amelybe 2 európai franchise szakértő is bekapcsolódik; dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, valamint dr. Ljiljana Kukec, a Horvát Franchise Szövetség vezetője is.

A beszélgetés moderátora, dr. Edith B Steiner lesz.

 

Az eseményen való részvétel díjmentes és előzetes regisztrációhoz kötött.

Az előadás angol nyelven zajlik.

Az eseményre regisztrálni a tajnistvo@tzslo.si email címen lehetséges.

A webinar megrendezésének időpontja: 2021. április 21. 10:00-12:00 óra

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu