Új operatív vezető a Nemzetközi Franchise Szövetség élén

Új operatív vezető a Nemzetközi Franchise Szövetség élén

Új operatív vezető a Nemzetközi Franchise Szövetség élén

Matthew Haller személyében új ügyvezetőt választott a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA).

Az új vezető feladatai a szövetség elnökségével, és az alapítványával való együttműködés, illetve a munkatársak koordinálása, hogy a franchise szektor minél gyorsabban felülkerekedjen a pandémia okozta nehézségeken.

Ezen túlmenően Haller növelni kívánja az IFA tagság értékét azáltal, hogy a gazdasági válságból való kilábaláshoz szükséges eszközök biztosítására összpontosít. Célja, hogy a tag hálózatok erősebben és fókuszáltabban jöjjenek ki a válságból, mint amilyenek azt megelőzően voltak.

“Az elmúlt hónapokban abban a kiváltságban volt részem, hogy együtt dolgozhattam Matt-tel és a vezetői csapattal az új stratégiai prioritások kidolgozásában. Lenyűgözött, hogy milyen jól ismeri ezt a szektort, hogyan irányította a fejlesztéseket – a kulcsfontosságú döntéshozók bevonása érdekében. – mondta el Catherine Monson, a Propelled Brands elnöke és vezérigazgatója, valamint az IFA elnöke.

Az IFA-nál eltöltött 10 éve alatt Haller számos pozíciót töltött be, többek között volt kommunikációs igazgató, a vezérigazgató kabinetfőnöke valamint a sajtókapcsolatokért felelős vezető alelnök is. 2017-ben előléptették a kormányzati kapcsolatok és közügyek vezető alelnökévé – ezt a vezetői pozíciót töltötte be mostanáig.

“Rendkívül büszke vagyok arra a munkára, amelyet a franchise üzleti modell felemelése és egy befogadó, barátságos környezet kialakítása érdekében végeztünk” – mondta Matt Haller.

“Most, hogy az IFA új fejezetéhez érkezett, megfogadom, hogy folytatni fogom a korábban megkezdett irányokat, és az elénk tornyosuló akadályok lebontását.”

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu