Új operatív vezető a Nemzetközi Franchise Szövetség élén

Új operatív vezető a Nemzetközi Franchise Szövetség élén

Új operatív vezető a Nemzetközi Franchise Szövetség élén

Matthew Haller személyében új ügyvezetőt választott a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA).

Az új vezető feladatai a szövetség elnökségével, és az alapítványával való együttműködés, illetve a munkatársak koordinálása, hogy a franchise szektor minél gyorsabban felülkerekedjen a pandémia okozta nehézségeken.

Ezen túlmenően Haller növelni kívánja az IFA tagság értékét azáltal, hogy a gazdasági válságból való kilábaláshoz szükséges eszközök biztosítására összpontosít. Célja, hogy a tag hálózatok erősebben és fókuszáltabban jöjjenek ki a válságból, mint amilyenek azt megelőzően voltak.

“Az elmúlt hónapokban abban a kiváltságban volt részem, hogy együtt dolgozhattam Matt-tel és a vezetői csapattal az új stratégiai prioritások kidolgozásában. Lenyűgözött, hogy milyen jól ismeri ezt a szektort, hogyan irányította a fejlesztéseket – a kulcsfontosságú döntéshozók bevonása érdekében. – mondta el Catherine Monson, a Propelled Brands elnöke és vezérigazgatója, valamint az IFA elnöke.

Az IFA-nál eltöltött 10 éve alatt Haller számos pozíciót töltött be, többek között volt kommunikációs igazgató, a vezérigazgató kabinetfőnöke valamint a sajtókapcsolatokért felelős vezető alelnök is. 2017-ben előléptették a kormányzati kapcsolatok és közügyek vezető alelnökévé – ezt a vezetői pozíciót töltötte be mostanáig.

“Rendkívül büszke vagyok arra a munkára, amelyet a franchise üzleti modell felemelése és egy befogadó, barátságos környezet kialakítása érdekében végeztünk” – mondta Matt Haller.

“Most, hogy az IFA új fejezetéhez érkezett, megfogadom, hogy folytatni fogom a korábban megkezdett irányokat, és az elénk tornyosuló akadályok lebontását.”

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu