Új tanácsadó taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Új tanácsadó taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Új tanácsadó taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

 

A DLA Piperről:

A DLA Piper egy globálisan működő vezető jogi tanácsadó, amelynek több mint 4200 ügyvédje világszerte szolgál komplex jogi tanácsadással az ezt igénylő cégek és szervezetek számára, legyen szó Európáról, az amerikai kontinensről, a Közel-Keletről, a csendes-óceáni térségről vagy Afrikáról. Az iroda praktikus és innovatív jogi megoldásokkal támogatja az ügyfelek sikeres működését, továbbá következetesen magas színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújt számos szakterületen és iparágban.

A DLA Piper Hungary 1988 óta nyújt jogi tanácsadást hazai és nemzetközi ügyfelek részére, amelyek között számos multinacionális vállalat, vezető technológiák fejlesztésével foglalkozó feltörekvő vállalkozás, valamint kormányzati és egyéb közszférabeli szervezetek is szerepelnek.

A magyarországi iroda és ügyvédjei rendszeresen az élvonalban teljesítenek: vállalati jogi csoportját a 2005 – 2019 közötti időszakban a Mergermarket első helyen rangsorolja a Magyarországon tevékenykedő jogászcégek között, a tranzakciók volumene szempontjából. Emellett a DLA Piper Hungary 2016-ban és 2017-ben a Chambers Europe Awards keretében az Év Ügyvédi Irodája lett, 2018-ban pedig versenyjog és vállalatfelvásárlás kategóriában a Wolters Kluwer Jogászdíj gáláján nyerte el az Év Csapata díjat.

Specializált munkacsoportjaik révén többek között az alábbi területeken végeznek jogi tanácsadást:

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu