A BENU Gyógyszertárak nyerte el a 2017. Év Franchise Hálózata címet

A BENU Gyógyszertárak nyerte el a 2017. Év Franchise Hálózata címet

A BENU Gyógyszertárak nyerte el a 2017. Év Franchise Hálózata címet

2018. február 1-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 12. Díjkiosztó Gálája. A Szövetség gálaestje a hazai franchise szakma legjelentősebb eseménye, ahol évről évre az elmúlt időszak legkiemelkedőbb franchise hálózatait, valamint franchise átvevőit díjazzák.  

Ezúttal a Magyar Franchise Szövetség szakértői-szakmai zsűri döntése mentén összesen 9 kategóriában díjazták a magyarországi franchise szereplőket.

A grémium döntése alapján a 2017. Év Franchise Hálózata címet a BENU Gyógyszertár kapta. A BENU márka már 5 éve van jelen magyar piacon, és ez idő alatt a gyógyszerpiac vezető kiskereskedelmi márkájává fejlődött. A brand ismertsége a fővárosban eléri a 92%-ot, országosan pedig a 74%-ot;

2017 Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet a 2014-ben alapított a SMART ingatlan hálózat érdemelte ki, amely 2017 év végén már közel 30-ra növelte egységei számát.

A 2017. Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata a DIEGO. A hálózat több mint 150 üzletével a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, függöny, valamint tapéta piacának meghatározó szereplője. Romániában 34, Szlovákiában 19 áruházuk működik, 2017-ben pedig a cseh expanzíó első lépéseként Prágában is megnyílt az első DIEGO egység.

Az Év Innovatív Franchise Hálózata díjat az Alma Gyógyszertárak hálózatnak ítélték oda, az Alma Okosvény alkalmazás – egy Európában egyedülálló szolgáltatáscsomagot tartalmazó applikáció bevezetéséért.

A 2017. év Brand Innovation díját a Logiscool programozó iskola hálózat kapta. A Logiscool 6-18 éves korú diákokat tanít programozni, innovatív, kreatív környezetben, egyetemista oktatók segítségével.

A 2017-es év Marketing Díját a Stilianos Babauszoda nyerte el, amely jelenleg az első és egyetlen babauszoda franchise hálózat Magyarországon. A Stilianos saját maga által kifejlesztett, egyedi módszerével új alapokra helyezte a babaúszás szó fogalmát a köztudatban.

a 2017. év Internet Média és Web Díját pedig a 2017-ben alapításának 20. évfordulóját ünneplő Fornetti nyerte el az év elején indított új online kommunikációs stratégiájának köszönhetően.

A 2017. Év Franchise Átvevője Bernei Gergely, a Duna House franchise hálózat partnere, aki 8 év alatt 5 franchise irodát nyitott és üzemeltet Budapesten.

Az Év Fiatal Sikeres franchise átvevői pedig Farkas Melinda és Buday Bence, akik 2013 óta példamutató hozzáállással üzemeltetik Óbudán High-Care Cosmetics szépségszalonjukat.

A rendezvénnyel egy időben Budapesten ülésezett az Európai Franchise Szövetség. Az európai franchise hálózatokat tömörítő szervezet számos európai országból érkezett tisztségviselője jelenlétével nagyban hozzájárult a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálájának sikeréhez.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu