A BioTechUSA lett a 2016-os Év Franchise Hálózata

A BioTechUSA lett a 2016-os Év Franchise Hálózata

A BioTechUSA lett a 2016-os Év Franchise Hálózata

A 2017. évi díjkiosztó gálavacsora képeit itt tekintheti meg.

Teljesítménye alapján a BioTechUSA-t választotta a 2016. év franchise hálózatának a Magyar Franchise Szövetség szakértői-szakmai zsűrije.

A magyar gyökerű hálózat 130 franchise üzlettel és több mint 60 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal 1999 óta a sportcélú étrend-kiegészítők piacának egyik meghatározó szereplője. A Magyar Franchise Szövetség január 19-én megrendezett Díjkiosztó Gáláján további hét kategóriában kerültek kiosztásra díjak a Szövetség rendszergazda tagjai, valamint franchise átvevőik részére.
A Magyar Franchise Szövetség szakértői-szakmai zsűri döntése mentén összesen 8 kategóriában díjazták a magyarországi franchise hálózatokat. A grémium döntése alapján a fitnesz- és hobbisportolóknak, élsportolóknak és egészségmegőrzőknek több mint 330 féle terméket kínáló BioTechUSA érdemelte ki 2016-os év franchise hálózata címet. A BioTechUSA küldetése az egészséges életmód, a sport népszerűsítése és támogatása, amelynek mentén számos híres hazai sportolót szponzorálnak, például Kozák Danutát, Kucsera Gábort, Szilágyi Áront, valamint Jakabos Zsuzsannát is.

Kabina Péter – BioTechUSA (belkereskedelmi vezető) átveszi a díjat
A 2016 Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet a BENU Gyógyszertár hálózat nyerte el, amely az elmúlt évben26-ról 69-re emelve, közel megháromszorozta franchise partnerei számát. A BENU – annak ellenére, hogy csak 4 éve van jelen a piacon – a magyar gyógyszertár-hálózatok között a legismertebbnek számít, a fiókgyógyszertárakat is beleértve több mint 250 egység működik a BENU márkanév alatt, képviseli a hálózat értékeit.

Kupai Mihály – franchise program vezető, BENU
Az Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata a Duna House lett, amely 2016-ban sikeresen vásárolta meg a Metrohouse-t, Lengyelország legnagyobb és vezető ingatlanközvetítő franchise hálózatát.

Máté Ferenc – ügyvezető igazgató, Duna House

Az Év Innovatív Franchise Hálózata díjat az Otthon Centrum ingatlanközvetítő hálózat kapta, elsősorban a felező megbízás típus bevezetéséért.


Tóth Csaba András – értékesítési és oktatási igazgató
A 2016-os év Marketing Díjában az Alma Gyógyszertár hálózat részesült, az Internet Média és Web Díjat pedig a Fornetti kapta meg.

Kárpáti Mónika – Alma Gyógyszertár hálózat

Bánhidi Attila – Fornetti

Az Év Franchise Átvevője Tóthné Halas Szilvia, a High-Care Cosmetics franchise partnere lett, aki 11 éve a hálózat tagja.

Tóthné Halas Szilvia – High Care Cosmetics
Az Év Fiatal Sikeres franchise átvevőjének pedig File Szabolcsot az Alma Gyógyszertárak átvevőjét választották. A 7 gyógyszertárat üzemeltető File Szabolcs 2016 decemberében a Best Franchisee of the World nemzetközi versenyben második helyezést ért el Firenzében.

File Szabolcs – Alma Gyógyszertár hálózat
A rendezvény szponzorai az Alma Gyógyszertárak, Duna House, McDonald’s, valamint a Pékpont hálózatok voltak.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu