A Fornetti lett az év franchise hálózata

A Fornetti lett az év franchise hálózata

A Fornetti lett az év franchise hálózata

Az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Franchise Szövetség saját alapítású díját minden évben a franchise szakterületen kiemelkedő tevékenységet nyújtó vállalkozások és vállalkozók kaphatják meg. A díjkiosztóval egybekötött gálavacsorára ebben az évben január 21-én, a Boscolo Budapest Hotelben került sor.
A gálaestet a Szövetség egykori és jelenlegi tisztségviselői, valamint több külföldi díszvendég is megtisztelte jelenlétével, köztük Manuel Vescovi és Sonia Pira, a Best Franchisee of the World alapítója, illetve esemény igazgatója.
A franchise díjak hét különböző kategóriában kerültek kiosztásra a pályázók között, akik a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők közül kerültek ki.
Az Év Franchise Hálózata a Fornetti, melyet 2015 augusztusában felvásárolt a világ harmadik legnagyobb fagyasztott pékárut forgalmazó cégcsoportja, az Aryzta Ag., így az elmúlt év komoly fordulópontot hozott a vállalat életében. Eközben a Fornetti megkezdte az üzletek arculati megújítását is, amihez kapcsolódóan 2015 őszén egy 600 millió forintos fejlesztési programot indított el a vállalat.
Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózatának az Otthon Centrum bizonyult, mely látványos növekedést produkált a fellendülő ingatlanpiacon. Az elmúlt évben 30%-al emelkedett tanácsadóinak száma, hálózatuk pedig 46 új irodával bővült.
Az Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata a DIEGO lett. Az első alkalommal kiírt kategóriában a DIEGO több mint 20 éves piaci jelenlétének, valamint szlovákiai és romániai terjeszkedésének köszönhetően került ki győztesen a pályázók közül. A legtöbb romániai áruházat üzemeltető átvevő 2015-ben kiemelkedő, harmadik helyezést ért el a nemzetközi Best Franchisee of the World megmérettetésen.
A 2015-ös év Marketing Díjában a BioHair részesült. A 46 hajvágó szalonból álló franchise hálózat 2015-ben ünnepelte ötödik születésnapját, melyet több marketingakcióval ünnepelt. Az elmúlt év fejlesztései között szerepelt a vendég-elégedettséget mérő rendszer bevezetése, valamint a szolgáltatások folyamatos bővítése, így például a saját rádióadás az üzletekben, illetve a férfiakat célzó, saját arculatot kapó borbélyszolgáltatás is.
Az Év Innovatív Franchise Hálózata a Duna House, mely kimagasló informatikai megoldásaival megkönnyíti az ingatlaneladást munkatársai és partnerei számára. Legújabb fejlesztésük, a myDH portál az első olyan oldal, ahol az eladók és a vevők a nap 24 órájában, online nyomon követhetik az értékesítés folyamatát és aktuális állapotát. A honlap így egyszerűbbé, átláthatóbbá és biztonságosabbá teszi az ingatlanügyek intézését.
Az Internet Média és Web Díj a BENU Magyarországhoz került. A hálózat 2015-ben megújította weboldalát és bővítette az online elérhető szolgáltatásainak körét (pl. gyógyszertárkereső, „kérdezze gyógyszerészét”, termékajánlók). Új oldalukat havonta hatvanezren látogatják, Facebook-oldalukat több mint százezren követik.  Az üzenetek célja mindkét felületen az egészségre nevelés és a közvetlen kapcsolatteremtés.
Az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője díjat a Borháló franchise átvevői, a Szántó testvérek vehették át. Sashalmi borkereskedésüket folyamatosan fejlesztik, az előző évhez képest 20%-kal növelték forgalmukat. Rendszeres borkóstolóiknak, helyi rendezvényeken való megjelenésüknek, és a különböző kulturális és társadalmi egyesületekkel, klubokkal ápolt jó viszonyuknak köszönhetően aktív tagjai lettek a helyi közösségnek.
A jubiláló Szövetség gálavacsorájának programját számos fellépő és meglepetés-produkció színesítette, a jó hangulatú est végén pedig a Magyar Franchise Szövetséghez 2015-ben csatlakozó Dolce Dance Tánciskola képviselői invitálták közös táncra a résztvevőket.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu