A középpontban a 2009-es év legsikeresebb franchise hálózatai

A középpontban a 2009-es év legsikeresebb franchise hálózatai

A középpontban a 2009-es év legsikeresebb franchise hálózatai

A Szövetség a pályázók ösztönzésére, tagjainak teljes körű tájékoztatására törekedve cikksorozatot indított, mely írásokban – 2008 és 2012 között – minden év díjazottjait bemutatja. Az összeállításokban mind a rendszergazdákról, mind pedig a díjat kapott franchise átvevő partnerekről megemlékezik. Második alkalommal a 2009-es év díjazottjai kerültek sorra.
A franchise díj
A Magyar Franchise Szövetség minden évben versenyt hirdet tagjai között, mely megmérettetésen a legnagyobb hazai és külföldi illetőségű franchise hálózatok vesznek részt azért, hogy kiderüljön, ki az év legjobbja átadói és átvevői szinteken is.
A 2013. év díjazottjainak névsora jövő januárban kerül kihirdetésre, a Szövetség hagyományosan, minden év elején megrendezett díjkiosztó gálavacsoráján. Ismét elindult a versengés – október közepén – a hatalmas presztízzsel járó díjakért, a szakmai szervezet franchise rendszergazdái és átvevői között.
A pékáru volt a nyerő 2009-ben
A 2008-as évben a Fornetti érdemelte ki az Év franchise hálózata elismerést. A Fornetti Franchise üzletpolitikája példát mutat a franchise partnereknek, egyúttal támaszt jelent számukra a megváltozott gazdasági környezet nehézségeinek áthidalásában.
Az adott gazdasági körülmények mellett a nemzetközi jelenlét erősítését tűzte ki célul. Illetve a 2009-es évben a külföldi gyártóüzemeinek modernizálása és automatizálása volt a feladat.

Az év legdinamikusabban terjeszkedő hálózata a J.PRESS volt

Az év dinamikusan fejlődő, fiatal franchise hálózata kategória győztese a J.PRESS hálózata.
A fehérnemű kis- és nagykereskedelmével foglalkozó J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon.
Az alsóruházati piacot tekintve férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni szektorban vezető pozíciót töltenek be hazánkban. Sikerüket az is bizonyítja, hogy két és fél év alatt franchise rendszerük 45 taggal bővült.

Az év átvevője a DIEGO csapatát erősítette 2009-ben

Az Év legsikeresebb franchise átvevője díjat Radnai István, a DIEGO franchise átvevője kapta.
Radnai István, a DIEGO Kft. kiemelkedő franchise partnere. Személyes közreműködésével, kereskedelmi stratégiájával, innovatív ötleteivel a válság közepén is nagy sikerrel működteti gödöllői és hatvani DIEGO áruházat.
Radnai István tevékenységének a DIEGO hálózat is nagy elismeréssel adózik, hiszen 2009-ben a DIEGO 110 áruháza közül ő kapta az év Franchise partnere díjat.

Az év fiatal franchise átvevője 2009-ben az Otthon Centrum hálózatának partnere volt

Az Év fiatal, sikeres franchise átvevője díjat Szathmáry Zsolt nyerte el, az Otthon Centrum franchise hálózat partnere.
Szathmáry Zsolt egyértelműen az egyik legmeghatározóbb tagja az Otthon Centrum franchise csapatának. A hálózat indulásakor már közel egy évtizedes ingatlanos tapasztalattal rendelkezett, melyből az egész hálózat meríthet mind a mai napig.
Forrás: franchise.hu
Szerző: ViFe

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu