A Logiscool és a Bubbels is bemutatkozik a Frankfurti Franchise Expon

A Logiscool és a Bubbels is bemutatkozik a Frankfurti Franchise Expon

A Logiscool és a Bubbels is bemutatkozik a Frankfurti Franchise Expon

 

Szeptember 27 és 29 között kerül megrendezésre Németország legnagyobb franchise kiállítása Frankfurtban.
A kiállítás széles palettát kínál minden olyan potenciális vállalkozó számára aki függetlenségre vágyik, érdeklődik a franchise ágazat, illetve a franchise lehetőségek iránt, s egyúttal minimális kockázattal kíván vállalkozást indítani.
Az idei esemény apropója, hogy több magyar franchise hálózat, a Logiscool programozó iskola, valamint a Bubbles önkiszolgáló mosoda hálózat is bemutatkozik a rendezvényen.
Logiscool stand
A Logiscool figyelemfelkeltő standja számos érdeklődőt vonzott, a nagy számú bemutatkozó hálózat között kevés volt ennyire innovatív jellegű. 
A Bubbles mosodák hazai sikertörténetüket követően (néhány év alatt, több mint 30 egység nyitásával), Németországra tekintenek külföldi terjeszkedésük egyik következő állomásaként.

Bubbles stand
A rendezvényen egyébként mintegy 100 kiállító franchise koncepciót ismerhetnek meg (Németország, Egyesült Államok és más országokból) szinte minden ágazatból.

A német franchise szektor dinamikus növekedést mutatott 2017-ben. Ezt támasztja alá a Német Franchise Szövetség tanulmánya is, amely szerint az országban mintegy 970 franchise rendszer van jelen. A hálózatok összesen közel 124.000 franchise partnerrel rendelkeznek, amely 3,6%-kal több, mint az előző évben.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu