A Social Media volt az Európai Franchise Szövetség római ülésének egyik fő témája

A Social Media volt az Európai Franchise Szövetség római ülésének egyik fő témája

A Social Media volt az Európai Franchise Szövetség római ülésének egyik fő témája

https://www.franchise.hu/hirek/szovetsegi-hirek/A_Social_Media_volt_az_Eur%C3%B3pai_Franchise_Sz%C3%B6vets%C3%A9g_r%C3%B3mai_%C3%BCl%C3%A9s%C3%A9nek_egyik_f%C5%91_t%C3%A9m%C3%A1ja

A mai napon került megrendezésre az Európai Franchise Szövetség ülése Rómában. A találkozó fő témakörei, franchise hálózatok nemzetközivé válása, a social média térhódítása, és a franchise szövetségek fejlődési modelljei voltak. Az EFF ülésén, hazánkat a Magyar Franchise szövetség főtitkára, dr Mandel Katalin képviselte.

Az ülés folyamán, Európa legnagyobb franchise szövetségeinek képviselői tartottak előadást, Brian Smart a brit-, Torben Brodersen a német-, és Jos Burgers a holland szövetségtől. Ki-ki a saját tapasztalataiból kiindulva vázolta fel adott kérdésben az álláspontját. Az előadások elhangzása után, az ülésen jelenlévők feltehették kérdéseiket, illetve megoszthatták személyes tapasztalataikat a témákban.

Hazánk gazdaságában egyre nagyobb teret hódít magának a franchise, egyre több vállalkozó választja ezt a formát saját üzletének működtetéséhez. Minden évben számos új franchise-hálózat jön létre, illetve egyre több külföldi nagy rendszer lép be a hazai piacra. A Szövetség felmérése szerint hazánkban jelenleg közel 400-ra tehető a franchise rendszerben működő hálózatok száma.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu