A világ legnagyobb franchise eseményeinek idén Las Vegas nyújtott otthont

A világ legnagyobb franchise eseményeinek idén Las Vegas nyújtott otthont

A világ legnagyobb franchise eseményeinek idén Las Vegas nyújtott otthont

Február 13-14-én került sor a Világ Franchise Tanácsának ülésére 33 ország részvételével. A kétnapos eseményen a különböző országok franchise szövetségei tevékenységének harmonizálása mellett kiemelt helyet kapott a franchise vállalkozási forma védelme.

Számos országban a gazdasági döntéshozók a franchise vállalkozási forma minél erőteljesebb szabályozására törekednek, befolyásolva így az üzleti modell szabad érvényesülését, terjedését. A rendszergazdák és átvevők egymástól való függetlenségének megőrzése a franchise egyik legnagyobb erőssége. Ezt emeli ki többek között a World Franchise Council tavaszi ülésének kommunikéje. Ezen túl felhívja az országok kormányainak figyelmét, hogy tartózkodjanak minden beavatkozástól a franchise üzleti modellbe.

A WFC ülést követően, február 15 és 18 között került sor a Nemzetközi Franchise Szövetség 55. kongresszusára, amely közel 4.000 résztvevőt vonzott. Az esemény mottója “ Kapcsolat, innováció, fejlődés” volt. 

A kongresszuson közel száz program közül választhattak a résztvevők, szemináriumok, kerekasztal-beszélgetések közül, melyek célja a legújabb trendek és tapasztalatok bemutatása a franchise-ban. A világ legnagyobb hálózatai osztották meg sikerük titkát többek között a szervezeti felépítésben, a nemzetközi hálózatvezetésben, az innovációban. Elmondták,  hogy a világ különböző részein milyen politikával, hogyan értek el dinamikus növekedést.

A WFC ülésen, valamint a kongresszuson hazánkat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviselte.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu