Ajándékozzon “Franchise Vállalkozás” könyvet karácsonyra

Ajándékozzon “Franchise Vállalkozás” könyvet karácsonyra

Ajándékozzon “Franchise Vállalkozás” könyvet karácsonyra

https://www.franchise.hu/hirek/szovetsegi-hirek/Aj%C3%A1nd%C3%A9kozzon_%22Franchise_V%C3%A1llalkoz%C3%A1s%22_k%C3%B6nyvet_kar%C3%A1csonyra
Ajándékozzon igazi értéket szeretteinek, üzleti partnereinek! 
Karácsony alkalmából A Magyar Franchise Szövetség különleges lehetőséggel szeretne kedveskedni minden franchise iránt érdeklődőnek, mely keretein belül év végéig a “Franchise Vállalkozás” kiadvány 3000 forintért vásárolható meg a Magyar Franchise Szövetség titkárságán.
Néhány szó a kiadványról: 
A FRANCHISE VÁLLALKOZÁS kiadvány 4 éve jelent meg, a Magyar Franchise Szövetség gondozásában. A minden eddiginél részletesebb, franchise témájú mű kötelező olvasmány a hazai vállalkozói réteg számára.

A Franchise Vállalkozás régi hiányt pótol. Nemcsak a franchise alapfogalmait írja le szakszerűen és minden vállalkozó szellemű olvasó számára érthető módon, hanem tartalmában kitekint a franchise etikai normáira, előírásaira is. A kiadvány a hazai franchise irodalom legfontosabb összefoglaló munkája, melyet sikerrel forgathat a magyar piacon működő közel 350 franchise hálózat menedzsmentje, a nagyjából 20 ezer átvevő partnerként működő vállalkozó, és mindazok, akik érdeklődnek a franchise vállalkozások, és a franchise vállalkozási forma iránt.

A könyv szerzői: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, és dr. Darázs Lénárd franchise-jogi ügyvéd, egyetemi docens, a Magyar Franchise Szövetség etikai bizottságának tagja.
Éljen az egyedülálló lehetőséggel, 2014 október 20. és december 20. között rendelje meg 3000 forintos áron a Franchise vállalkozás című könyvet a Magyar Franchise Szövetség titkárságától. Ehhez nincs más tennivalója, mint az info@franchise.hu e-mail címen jelezze megrendelési szándékát, valamint a számlázási és postázási adatait.
A kiadvánnyal kapcsolatos kérdéseit felteheti az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

* a könyv 3000 forintos ára a postaköltséget nem tartalmazza 

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu