Ajándékozzon “Franchise Vállalkozás” könyvet karácsonyra

Ajándékozzon “Franchise Vállalkozás” könyvet karácsonyra

Ajándékozzon “Franchise Vállalkozás” könyvet karácsonyra

https://www.franchise.hu/hirek/szovetsegi-hirek/Aj%C3%A1nd%C3%A9kozzon_%22Franchise_V%C3%A1llalkoz%C3%A1s%22_k%C3%B6nyvet_kar%C3%A1csonyra
Ajándékozzon igazi értéket szeretteinek, üzleti partnereinek! 
Karácsony alkalmából A Magyar Franchise Szövetség különleges lehetőséggel szeretne kedveskedni minden franchise iránt érdeklődőnek, mely keretein belül év végéig a “Franchise Vállalkozás” kiadvány 3000 forintért vásárolható meg a Magyar Franchise Szövetség titkárságán.
Néhány szó a kiadványról: 
A FRANCHISE VÁLLALKOZÁS kiadvány 4 éve jelent meg, a Magyar Franchise Szövetség gondozásában. A minden eddiginél részletesebb, franchise témájú mű kötelező olvasmány a hazai vállalkozói réteg számára.

A Franchise Vállalkozás régi hiányt pótol. Nemcsak a franchise alapfogalmait írja le szakszerűen és minden vállalkozó szellemű olvasó számára érthető módon, hanem tartalmában kitekint a franchise etikai normáira, előírásaira is. A kiadvány a hazai franchise irodalom legfontosabb összefoglaló munkája, melyet sikerrel forgathat a magyar piacon működő közel 350 franchise hálózat menedzsmentje, a nagyjából 20 ezer átvevő partnerként működő vállalkozó, és mindazok, akik érdeklődnek a franchise vállalkozások, és a franchise vállalkozási forma iránt.

A könyv szerzői: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, és dr. Darázs Lénárd franchise-jogi ügyvéd, egyetemi docens, a Magyar Franchise Szövetség etikai bizottságának tagja.
Éljen az egyedülálló lehetőséggel, 2014 október 20. és december 20. között rendelje meg 3000 forintos áron a Franchise vállalkozás című könyvet a Magyar Franchise Szövetség titkárságától. Ehhez nincs más tennivalója, mint az info@franchise.hu e-mail címen jelezze megrendelési szándékát, valamint a számlázási és postázási adatait.
A kiadvánnyal kapcsolatos kérdéseit felteheti az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

* a könyv 3000 forintos ára a postaköltséget nem tartalmazza 

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu