Az IFA 55. kongresszusára február 15-18. között kerül sor Las Vegas-ban

Az IFA 55. kongresszusára február 15-18. között kerül sor Las Vegas-ban

Az IFA 55. kongresszusára február 15-18. között kerül sor Las Vegas-ban

55. alkalommal rendezik meg az IFA (International Franchise Association) kongresszusát, az Egyesült Államok franchise szövetségének számító szervezet ebben az évben Las Vegas-ban ülésezik. Az ülés idei témája “ Kapcsolat, innováció, fejlődés”.
A jelenlegi törvényi háttér, szabályozás és gazdasági nyomás fényében, – most jobban, mint valaha -, lényeges, hogy növeljük hálózatunkat, erősítsük meglévő kapcsolatainkat, hogy egyesítsük az iparágat és gyorsítsuk az innovációt – írják a rendezvény szervezői.
Az IFA kongresszus, – amely kimondottan a franchise átvevőknek, rendszergazdáknak és a hálózatok állhatatos és kitartó beszállítóinak szól –, egy olyan fórum, amely elősegíti a kapcsolatok, ötletek építését és gazdagítását. Mint mindig, idén is elsőrangú előadók osztják meg tapasztalataikat a publikummal.
A kongresszuson lesznek oktatással foglalkozó ülések, kerekasztal-beszélgetések, csúcstalálkozók és mini-szuper ülések, melyek célja a legújabb trendek és tapasztalatok bemutatása a franchise kapcsolatokban, a vezetésben, a nemzetközi terjeszkedésben, a multi franchise növekedésben.
A kongresszuson hazánkat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviseli.
MB

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu