Az innováció a franchise hálózatok növekedési motorja?

Az innováció a franchise hálózatok növekedési motorja?

Az innováció a franchise hálózatok növekedési motorja?

Párizsban konferenciát szervezett a Francia Franchise Szövetség az innovációról.

“Az innováció a franchise hálózatok növekedési motorja?” címet viselő rendezvényen elméleti szakemberek, valamint franchise hálózatok vezetői, tulajdonosai saját példákkal illusztrálva tartottak előadásokat.

Az eseményen lényege az volt, hogy a döntéshozók tudományos kutatókkal közösen vitassák meg a franchise hálózatok fejlődési lehetőségeit.

A konferencia első részében a gyakorlaté volt a főszerep:  know-how fejlesztése volt a téma,  három nemzetközi hálózat  képviselője mutatott 1-1 példát a sikeres innovációra, ezt követően egyetemi oktatók foglalták össze kutatási eredményeiket arról, hogy az innováció miként tud kiemelkedni és végig terjedni az egész hálózaton.
Az előadásokat követően kerekasztal-beszélgetéseken vitathatták meg álláspontjukat a résztvevők.
Az innováció elengedhetetlen a hálózatok életében és megújulásában, a Magyar Franchise Szövetség is mind gyakrabban választja rendezvényei témájául. Legközelebb a december 3-i szövetségi klubdélutánon hangzik el előadás a témában.
Még nem késő, hogy jelentkezzen a rendezvényre, a Részvételi nyilatkozatot erről a linkről is letöltheti.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu