Az innováció a franchise hálózatok növekedési motorja?

Az innováció a franchise hálózatok növekedési motorja?

Az innováció a franchise hálózatok növekedési motorja?

Párizsban konferenciát szervezett a Francia Franchise Szövetség az innovációról.

“Az innováció a franchise hálózatok növekedési motorja?” címet viselő rendezvényen elméleti szakemberek, valamint franchise hálózatok vezetői, tulajdonosai saját példákkal illusztrálva tartottak előadásokat.

Az eseményen lényege az volt, hogy a döntéshozók tudományos kutatókkal közösen vitassák meg a franchise hálózatok fejlődési lehetőségeit.

A konferencia első részében a gyakorlaté volt a főszerep:  know-how fejlesztése volt a téma,  három nemzetközi hálózat  képviselője mutatott 1-1 példát a sikeres innovációra, ezt követően egyetemi oktatók foglalták össze kutatási eredményeiket arról, hogy az innováció miként tud kiemelkedni és végig terjedni az egész hálózaton.
Az előadásokat követően kerekasztal-beszélgetéseken vitathatták meg álláspontjukat a résztvevők.
Az innováció elengedhetetlen a hálózatok életében és megújulásában, a Magyar Franchise Szövetség is mind gyakrabban választja rendezvényei témájául. Legközelebb a december 3-i szövetségi klubdélutánon hangzik el előadás a témában.
Még nem késő, hogy jelentkezzen a rendezvényre, a Részvételi nyilatkozatot erről a linkről is letöltheti.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu