Az októberi klubdélután résztvevői a 3 nagy hazai hálózat kulisszatitkaiba nyerhettek betekintést

Az októberi klubdélután résztvevői a 3 nagy hazai hálózat kulisszatitkaiba nyerhettek betekintést

Az októberi klubdélután résztvevői a 3 nagy hazai hálózat kulisszatitkaiba nyerhettek betekintést

Az Alpha-Zoo, Biotech USA, valamint az Oázis kertészetek vezetői a hálózatuk fejlődésének fontos állomásairól, buktatókról, partner kiválasztásról beszéltek az érdeklődőknek.


Boross Dávid – Oázis Kertészetek, Kabina Péter – Biotech USA

A Magyar Franchise Szövetség (MFSZ) őszi klubdélutánján a szövetség tagjai mellett, számos franchise iránt érdeklődő is részt vett, hogy első kézből tanulhasson a legnagyobb hazai hálózatok példájából. A Magyar Franchise Szövetség célja, hogy tagjainak, valamint a franchise iránt érdeklődő vállalkozóknak olyan felületet biztosítson, ahol az új ismeretek megszerzése mellett lehetőséget teremt a franchise hálózatok közötti tapasztalatcserére, valamint kapcsolatok, együttműködések kialakulására. A klubdélutánon feldolgozott témák kiváló alapul szolgálnak már meglévő rendszerek fejlődéséhez, új hálózatok indulásához.

Zsigmond Gábor – Alpha Zoo
Az elhangzott előadásokban a Biotech USA, az Oázis Kertészet, valamint az Alpha-Zoo franchise hálózatok szemszögéből egyaránt megvilágításba kerültek a terjeszkedést, illetve a növekedést, elősegítő, illetve gátló tényezők. A rendszergazdák egyik legnehezebb feladata, az ideális franchise partnerek felismerése, illetve a jelentkező potenciális franchise partnerek szűrése.
  
Abban hisznek, hogy egy hálózat sikere nem magán “a nagy ötleten”, hanem sok apró innováción-, és mindennapos fejlesztéseken keresztül valósulhat meg.

A Szövetség legközelebbi rendezvénye november 8-án kerül megrendezésre. A Franchise Akadémia oktatási jellegű rendezvény, induló franchise hálózatok vezetői számára. Az eseményen részt vevőknek neves hazai franchise hálózatok vezetőivel interaktív beszélgetésre nyílik lehetősége.

A Franchise Akadémia részleteiről további információkat itt talál.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu