Azerbajdzsáni bemutatkozási lehetőség franchise hálózatok számára

Azerbajdzsáni bemutatkozási lehetőség franchise hálózatok számára

Azerbajdzsáni bemutatkozási lehetőség franchise hálózatok számára

Január végén tartja következő ülését a magyar-azeri gazdasági vegyes bizottság, ahová a Magyar Franchise Szövetség részéről dr. Mandel Katalin főtitkár asszony, és Murányi László elnök úr is meghívást kapott.

A Szíjjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár úr által vezetett delegáció 2014. január 27-28. között fog ülésezni Bakuban.

“Dinamikusan nő a magyar export Azerbajdzsán irányába, az elmúlt egy évben ez a növekedés közel 29 százalékot tett ki” – mondta el Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára.


Szíjjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár

“A kormány keleti nyitás stratégiájának fontos eleme a kaukázusi térséggel való gazdasági kapcsolatok további élénkítése. Ennek jegyében rendezik majd meg január 27-28-án Azerbajdzsánban a következő vegyes bizottsági ülést, amelynek kiemelt témái lesznek a kétoldalú gazdasági kapcsolatok, az oktatás, a turizmus, illetve a vízumkiadás” – hangsúlyozta a politikus.

Mindazon szövetségi tag, amely érdeklődik az azeri piacon való megjelenés iránt és szeretne bemutatkozáshoz jutni az üzleti fórumon, legkésőbb január 22-ig küldje el angol nyelvű franchise kiajánlását a Magyar Franchise Szövetség titkárságára (titkarsag@franchise.hu).

kormany.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu