Bemutatkozási lehetőség franchise hálózatok számára a Horvát Franchise Kiállításon és Üzleti Fórumon

Bemutatkozási lehetőség franchise hálózatok számára a Horvát Franchise Kiállításon és Üzleti Fórumon

Bemutatkozási lehetőség franchise hálózatok számára a Horvát Franchise Kiállításon és Üzleti Fórumon

A Horvát Franchise Szövetség november 11 és 12 között rendezi meg a franchise kiállítással egybekötött üzleti fórumát, ahol bemutakozási lehetőség nyílik magyar hálózatok számára is. A térség legnagyobb franchise rendezvényén a Magyar Franchise Szövetség is képviseli magát.

Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára az üzleti fórum meghívott előadójaként fog előadást tartani, melynek keretében bemutatja a térségben terjeszkedni kívánó magyar franchise hálózatokat.

A horvát piacot kiemelkedő vállalkozói szellem jellemzi amely nagyban kedvez új franchise hálózatok megjelenésének, térhódításának. Az országban a franchising dinamikus fejlődést mutat, amely tendencia az Európai Unióhoz való csatlakozással még inkább felerősödött. A helyi vállalkozók előszeretettel teszik le a voksukat a különféle franchise lehetőségek mellett, hogy egy már bizonyított üzleti koncepciót a helyi piaci környezethez adoptálva alapozzák meg a jövőjüket.
A nemzetközi franchise esemény kíváló lehetőséget biztosít a magyar franchise hálózatok számára is, hogy régió egészében (Szerbia, Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia) népszerűsíthessék koncepciójukat.
Mindazon szövetségi tag, amely érdeklődik a térségben való terjeszkedés iránt és szeretne bemutatkozni az üzleti fórumon, és franchise kiállításon legkésőbb október  31-ig küldje el angol nyelvű franchise kiajánlását a Magyar Franchise Szövetség titkárságára (info@franchise.hu).
*Az eseményen való bemutatkozás a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai számára díjmentes.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu