BFW átadó gála – Videó

BFW átadó gála – Videó

BFW átadó gála – Videó

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Diego két átvevője 3. helyezést ért el a BFW versenyen. Az átadóról készült videó mostantól elérhető, így bemutatjuk Önöknek is.

 

Emlékeztetőül:

December 5-én hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol a 2014. évi eredmények után ismét hazai hálózat sikerét ünnepelhettük.
Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 14 legkiválóbb átvevő került be, nagyrészt spanyol, olasz, mexikói hálózatok képviselői.
A Magyar Franchise Szövetség a DIEGO egyik legelső, több mint 10 éve csatlakozott romániai partnereit, Takács Józsefet és Vasvári Gábort indította a megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve, minden várakozást felülmúlva harmadik helyezést értek el.
Ők a hálózat legtöbb egységgel rendelkező átvevői Romániában, kilenc áruházat üzemeltetnek, melyek közül kiemelkedő a marosvásárhelyi áruházuk forgalma. Tevékenységük nagyban hozzájárult a hálózat helyi márkaismertségéhez, valamint több egységük mintaegységként funkcionál, ők felelnek a csatlakozó partnerek betanításáért is.
A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Argentína mellett a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu