BFW átadó gála – Videó

BFW átadó gála – Videó

BFW átadó gála – Videó

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Diego két átvevője 3. helyezést ért el a BFW versenyen. Az átadóról készült videó mostantól elérhető, így bemutatjuk Önöknek is.

 

Emlékeztetőül:

December 5-én hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol a 2014. évi eredmények után ismét hazai hálózat sikerét ünnepelhettük.
Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 14 legkiválóbb átvevő került be, nagyrészt spanyol, olasz, mexikói hálózatok képviselői.
A Magyar Franchise Szövetség a DIEGO egyik legelső, több mint 10 éve csatlakozott romániai partnereit, Takács Józsefet és Vasvári Gábort indította a megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve, minden várakozást felülmúlva harmadik helyezést értek el.
Ők a hálózat legtöbb egységgel rendelkező átvevői Romániában, kilenc áruházat üzemeltetnek, melyek közül kiemelkedő a marosvásárhelyi áruházuk forgalma. Tevékenységük nagyban hozzájárult a hálózat helyi márkaismertségéhez, valamint több egységük mintaegységként funkcionál, ők felelnek a csatlakozó partnerek betanításáért is.
A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Argentína mellett a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu