Október 2 és 4 között kerül megrendezésre az orosz BUYBRAND Expo.

Október 2 és 4 között kerül megrendezésre az orosz BUYBRAND Expo.

Október 2 és 4 között kerül megrendezésre az orosz BUYBRAND Expo.

2013. október 2-4. között immár 11. alkalommal kerül megrendezésre Moszkvában a BUYBRAND Expo elnevezésű nemzetközi franchise kiállítás. Az orosz kiállítás az utóbbi években a világ egyik legjelentősebb franchise eseményévé nőtte ki magát, hiszen a tavalyi évben több mint 220 orosz és nemzetközi franchise hálózat mutatkozott be, hogy franchise partnerekre találjon a világ legnagyobb országában. 

Az utóbbi évtizedben a legnagyobb franchise hálózatok terjeszkedése is Ázsia, ezen belül Oroszország és Kína felé fordult. Mindez abból következik, hogy az orosz piac még kiaknázásra vár. A franchise hálózatokban gazdag, vagy már-már túltelített Amerikához és Nyugat Európához képest rengeteg lehetőség rejlik Oroszországban.

Az orosz piac a legnagyobb hadszintere a legnagyobb gyorséttermi láncoknak. A Burger King 3 év alatt több mint 100 egységet nyitott az országban, de még ezzel is eltörpül a McDonald’s 300 egysége mellett, amely hálózat nemrégiben Szibériát is meghódította hamburgereivel. A Magyar Franchise Szövetség tagjai közül meg kell említeni a Coffeeshop Company-t, mivel több mint 50 kávézót üzemeltet az országban, valamint a Fornettit, amely 2010-ben részt vett az orosz kiállításon és egy évvel ezelőtt megállapodott orosz mester franchise partnerével, megkezdve ezzel expanzióját a térségben.

Az első BUYBRAND Expo-t, az Oroszország legrégibb franchise kiállítását 2002-ben rendezték meg, amely azóta Eurázsia legnagyobb üzleti rendezvényévé nőtte ki magát. A legnagyobb orosz és nemzetközi franchise hálózatok ezen a rendezvényen való megjelenést választják, hogy hatékonyan elérjék az orosz, a balti államok, valamint a Független Államok Közösségének Európában és Ázsiában fekvő tagállamait.

Az eseményre látogatóknak a kiállító márkák megismerése mellett lehetősége nyílik, hogy a helyszínen szemináriumok és előadások révén bővítsék eddigi ismereteiket. Az előadások során elsajátíthatják a franchise és a hálózatfejlesztés alapjait, valamint hasznos információkhoz juthatnak a franchise ágazatról.

A Magyar Franchise Szövetség várja mindazon Oroszországban bemutatkozni kívánó hálózatok és az esemény iránt érdeklődők jelentkezését.

Jelentkezését, vagy kérdéseit az info@franchise.hu e-mail címre várjuk.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu