Csatlakozott a Franchise Szövetséghez a KONELI Kincsem Sziget Óvoda

Csatlakozott a Franchise Szövetséghez a KONELI Kincsem Sziget Óvoda

Csatlakozott a Franchise Szövetséghez a KONELI Kincsem Sziget Óvoda

Képzeld el, hogy van egy varázslatos hely, ahol az oktatás csodálatos kalanddá válik, és a nevetés és öröm mindennap elkísér. Ez a hely a KONELI Kincsem Sziget Óvoda, ahol egyedi oktatási koncepciónk valósul meg.

Itt a gyermekek boldogsága és fejlődése mindennél fontosabb. A Konstruktív Életvezetés neveléselméletén alapuló programunk nemcsak az intellektuális, hanem a szociális és érzelmi készségek fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektet. Egy olyan világba kalauzoljuk őket, ahol a kreativitás és együttműködés virágzik, ahol tisztelettel és toleranciával kezelik egymást.

Azonban itt nemcsak a gyermekeknek nyújtunk különleges élményeket, hanem neked is lehetőséget adunk, hogy részese legyél ennek a fantasztikus közösségnek. A KONELI Franchise Hálózatba történő csatlakozás egyedülálló lehetőség arra, hogy magad is a jövő generációjának kiemelkedő oktatását és nevelését biztosítsd.

Ha vállalkozó szellemmel rendelkezel, és egy Óvodai Intézmény megnyitásán gondolkodsz, vagy akár már működő játszóház vagy magánóvoda tulajdonosa vagy, szívesen fogadunk a hálózatunkban. De nem csak azokat várjuk, akik üzleti területen szeretnének boldogulni, hanem olyan pedagógusokat és fiatal pályakezdőket is, akik szeretnének részt venni a gyermekek fejlődésében és boldogságában.
Mottónk szerint “A holnap tudásával a ma gyermekeiért.” Az oktatásba, nevelésbe fektetett energia segíti megteremteni a jövő társadalmát, és mi büszkén járulunk hozzá ehhez a misszióhoz.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél több információt kapni a hálózatunkról, írj nekünk a kincsemszigetvezeto@gmail.com email címre. Örömmel válaszolunk minden kérdésedre, és részletes tájékoztatást nyújtunk.”

Cikkek

Május 30-án franchise képzés indul induló hálózatoknak

A Magyar Franchise Szövetség szeptemberben ismét franchise képzéssorozatot indít.
Az előadásokon vállalkozók és induló franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu