Egyedülálló bemutatkozási lehetőség hazai hálózatoknak a Horvát Franchise Kiállításon

Egyedülálló bemutatkozási lehetőség hazai hálózatoknak a Horvát Franchise Kiállításon

Egyedülálló bemutatkozási lehetőség hazai hálózatoknak a Horvát Franchise Kiállításon

A Horvát Franchise Szövetség és Horvát Gazdasági Kamara június 2-3-án immár második alkalommal szervezi meg Nemzetközi Franchise kiállítását (FEC – Franchising Exhibition Croatia).
A rendezvény célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoznak majd be.
A kiállításon szervezői szeretettel látják a magyar érdeklődőket, illetve a térségben terjeszkedni kívánó hazai franchise hálózatokat egyaránt. 

A Horvát Franchise Szövetség idén a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára 50% kedvezményt biztosít a kiállításon való megjelenés árából. A kiállító cégek 4 m2, 6 m2, 9m2, vagy igény esetén nagyobb alapterületű pavilonokban mutatkozhatnak be. A Magyar Franchise Szövetség tagjai számára most egyedülálló lehetőség, hogy az eredeti 80 Euro/m2 helyett 40 Euro/m2 áron jelenhetnek meg .

Mindemellett azok a hálózatok, akik a megjelenés mellett döntenek, és tagjai a Magyar Franchise Szövetségnek egy éves díjmentes tagságot kapnak a Horvát Franchise Szövetségben is, és megjelenhetnek annak weboldalán és promóciós anyagaiban is.

Kerekasztal beszélgetés

A kiállítás programját – a franchise üzleteket érintő – konferenciák, workshopok, kerekasztal beszélgetések színesítik, amelyeken az érdeklődők tapasztalt nemzetközi szakemberektől tanulhatnak, vagy akár kérdezhetnek. A szakmai programokon hazánkat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviseli.

A rendezvény részletei:

Helyszín: Hotel Royal, Ul. Viktora cara Emina 10, 51410, Opatija, Horvátország
Időpont: 2016. 06. 02. 09:00 – 2016. 06. 03. 16:00
Jelentkezési határidő: 2016.05.17.
A kiállítás prezentációját ezen a linken tekintheti meg.

Amennyiben kérdése van, vagy részt kíván venni kiállítóként az eseményen, kérjük mihamarabb jelezze az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a 06-1-391-7313 telefonszámon.

További információt a rendezvény weboldalán talál.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu