Egyedülálló bemutatkozási lehetőség hazai hálózatoknak a Horvát Franchise Kiállításon

Egyedülálló bemutatkozási lehetőség hazai hálózatoknak a Horvát Franchise Kiállításon

Egyedülálló bemutatkozási lehetőség hazai hálózatoknak a Horvát Franchise Kiállításon

A Horvát Franchise Szövetség és Horvát Gazdasági Kamara június 2-3-án immár második alkalommal szervezi meg Nemzetközi Franchise kiállítását (FEC – Franchising Exhibition Croatia).
A rendezvény célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoznak majd be.
A kiállításon szervezői szeretettel látják a magyar érdeklődőket, illetve a térségben terjeszkedni kívánó hazai franchise hálózatokat egyaránt. 

A Horvát Franchise Szövetség idén a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára 50% kedvezményt biztosít a kiállításon való megjelenés árából. A kiállító cégek 4 m2, 6 m2, 9m2, vagy igény esetén nagyobb alapterületű pavilonokban mutatkozhatnak be. A Magyar Franchise Szövetség tagjai számára most egyedülálló lehetőség, hogy az eredeti 80 Euro/m2 helyett 40 Euro/m2 áron jelenhetnek meg .

Mindemellett azok a hálózatok, akik a megjelenés mellett döntenek, és tagjai a Magyar Franchise Szövetségnek egy éves díjmentes tagságot kapnak a Horvát Franchise Szövetségben is, és megjelenhetnek annak weboldalán és promóciós anyagaiban is.

Kerekasztal beszélgetés

A kiállítás programját – a franchise üzleteket érintő – konferenciák, workshopok, kerekasztal beszélgetések színesítik, amelyeken az érdeklődők tapasztalt nemzetközi szakemberektől tanulhatnak, vagy akár kérdezhetnek. A szakmai programokon hazánkat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviseli.

A rendezvény részletei:

Helyszín: Hotel Royal, Ul. Viktora cara Emina 10, 51410, Opatija, Horvátország
Időpont: 2016. 06. 02. 09:00 – 2016. 06. 03. 16:00
Jelentkezési határidő: 2016.05.17.
A kiállítás prezentációját ezen a linken tekintheti meg.

Amennyiben kérdése van, vagy részt kíván venni kiállítóként az eseményen, kérjük mihamarabb jelezze az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a 06-1-391-7313 telefonszámon.

További információt a rendezvény weboldalán talál.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu